Aktywne Wpisy
drivent +18
mateuszmozol +1
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Który z PRLowskich składaków uznawany jest za najlepszy? Fajnie gdyby miał hamulec na linke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower
@upodlator: jak dotrwał bez spawanej ramy, to będzie ok. Chyba, że dotrwał nieużywany. Wtedy może się np. złamać na środku skrzyżowania.
Takie zabytki to raczej do lansu w parku.
Z retro składaków kup jej raczej bromptona, przynajmniej praktyczne.
Upewnij się czego ona naprawdę chce bo coś czuję że upatrzyła sobie jakąś retro holenderkę a ty jej sprezentujesz wigry z pękającą ramą i będzie przypał.
Większość ludzi wspomina dzieciństwo pozytywnie.
Nostalgia robi z nami rzeczy.
@FilipWWL: Nie ma co dopisywać liryki do PRL-owskich produktów. To było gówno.
jubilat lepszy
https://allegro.pl/oferta/rower-skladak-24-miejski-skladak-skladany-6-biegow-8664024707 jakis pierwszy z brzegu bedzie lepszy bez calego tego grzebania
Mój też. A bratu złamała się rama. Kolega z osiedla nabił sobie sińca na czole, jak pedał mu odpadł.
W najlepszym możliwym przypadku, rower … po prostu działał. W najgorszym można było na nim stracić zdrowie.