Aktywne Wpisy
CreaOnion +814
Człowiek jedzie Uberem do monopolowego a tam napad. I tak nikt tego na nocnej nie wyplusuje więc daje filmik. Typ na koniec nam groził że nas dojedzie xd
https://streamable.com/71bx65
https://streamable.com/71bx65
Atreyu +872
Moja mama właśnie umarła
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Ten wpis miał być prośbą o modlitwę o zdrowie, ale nie zdążyłem. Odeszła o 3 w nocy
Choroba nowotworowa. Pod koniec lutego trafiła do szpitala. Rak przez długi czas nie dawał żadnych objawów. Zaczęło się od zwykłego bólu brzucha. Później stan pogarszał się z dnia na dzień. Najpierw oddział chorób wewnętrznych, pod koniec opieki paliatywnej. Zrezygnowałem z pracy i wróciłem do kraju żeby z nią być, ostatnie dni
Zdarzają się posty, gdzie ktoś martwi się o wzrost raty, ale są w mniejszości. A część tych wrzutek to pewnie trolujące hehe-wykopki. Najbardziej popularny post "jestem załamana bo mi rata wzrosła" z największą ilością komentarzy to ewidentna wrzutka z troll konta. No bójcie się bardziej kredyciarze, panikujcie! Dlaczego się nie boicie? Cała kalkulacja i sprytny plan opiera się o to, że będziecie panikować! :)
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gon70: a dużo tych wyprzedaży frankowiczów było? Obkupiłeś się? :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@zuchtomek: Spoko, to zobaczymy co będzie dalej, ale niech wykopki nie #!$%@?ą, że jest panika, kiedy jej na ten moment nie ma ¯\_(ツ)_/¯
@Gon70: Zgadza się. Wtedy była bańka na nieruchomościach, teraz nie. I wtedy przeciętny Polak zarabiał połowę tego co zarabia teraz. A ceny nominalnie dojechały do tamtych dopiero niedawno. Czyli mieszkania są realnie tańsze niż wtedy.
Na efekty podniesienia stóp trzeba z pół roku chociaż poczekać.
@Vvam: Czego początek? Jestem jakoś dziwnie spokojny, że przy poziomie populizmu obecnej władzy w najgorszym razie cały kraj będzie spłacał kredyty, tak jak kiedyś cały kraj budował stolicę. W 2023r wybory.
@niewiemjakiwybrac: To co powiesz o panice mickapl i podobnych? Wojteksrz po odrodzeniu jako zielonka naklepał więcej wpisów w 3 tygodnie niż ja przez 8 miesięcy. Tak, to ja panikuję, tak sobie tłumacz. xD
@ToRowniezPrzeminie: Jak się latami marzy o tym, żeby somsiada z kredytem i lepszym autem krew zalała, to musi w końcu się odbić na postrzeganiu rzeczywistości. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do Mick pełna zgoda.
@niewiemjakiwybrac: Nie dlatego, że bardziej się kręciło, tylko dlatego że było ciepło i było więcej rzeczy do roboty niż siedzieć tutaj :) Jakbym zarabiał na nieruchomościach, a zaczęłoby się gorzej kręcić, to ostatnią rzeczą jaką bym wtedy zrobił to siedział na wypoku.