Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +198
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +699
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
#garmin
@Szym3kSzym3k: 7 stów za to żeby się same dane importowały do aplikacji ? ...
@Szym3kSzym3k: Ja umiem i takich workaroundów nie stosuję, są zwyczajnie niepraktyczne. Takie rzeczy można robić dla zabawy jak ktoś się interesuje i chce mieć satysfakcję z uruchomienia czegoś samodzielnie (choć akurat w przypadku odpalania gotowców z arduino to uczucia mam mieszane).
Odnośnie samej wagi to też chcę ją mieć, ale 700 zł. to jednak gruba przesada. Jak jakimś cudem trafi się za 50% tej ceny
@majk_emigrant: może warto obserwować Amazon. Venu 2 kupiłem niedawno 400-500 zł taniej względem polskich sklepów. Ale szczerze mówiąc nie liczył bym na przecenę rzędu 50%. Bądźmy szczerzy płacimy tu za markę.
@echelon_: może dałbym radę? Strona sam zlutowałem i odpaliłem. Też uruchomiłem sam Home assistance na malinie. Ale na wszystko
Nie testowałem tego ale powodzenia.