@kilemile: na pewno są tacy ale na pewno nie wszyscy i na pewno nie jest to tak wrogie nastawienie jak do chowu przemysłowego.
Ja sam jem niemal wyłącznie dziczyznę, mam myśliwych w najbliższej rodzinie i tak jak nie mam problemów z myślistwem, tak z myśliwymi jak najbardziej. Brzydzi mnie to jak bardzo ich to podnieca. Jestem dosłownie pewny, że staje im gdy mogą zabić zwierze, to nie jest normalne. Wysłuchałem
@Pierorzek: Tak, dlatego weganie mają tez ból d--y o polowania XD
@kilemile: Nie tylko weganie mają ból d--y przez polowania. Taka ciekawostka, że google podpowiada całkiem sporo myśliwych ranionych w dupę ( ͡°͜ʖ͡°) To chyba jakaś tradycja.
@Wibrujacycymbalek: no ciekawe jak myśliwi wyobrażają sobie oddanie bezpiecznego strzału gdy mają przed sobą widok jak niżej i mgłę zamiast kulochwytu ( ಠ_ಠ)
Oni polowali nawet przy granicy bialoruskiej w czasie gdy w tym lesie było pelno pochowanych imigrantow.
źródło: comment_1641193834MQiyS478hitJlvcrcLwrj4.jpg
PobierzJa sam jem niemal wyłącznie dziczyznę, mam myśliwych w najbliższej rodzinie i tak jak nie mam problemów z myślistwem, tak z myśliwymi jak najbardziej. Brzydzi mnie to jak bardzo ich to podnieca. Jestem dosłownie pewny, że staje im gdy mogą zabić zwierze, to nie jest normalne. Wysłuchałem
@kilemile: Nie tylko weganie mają ból d--y przez polowania. Taka ciekawostka, że google podpowiada całkiem sporo myśliwych ranionych w dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°) To chyba jakaś tradycja.
źródło: comment_1641253083MxcO5TNTcFkIOY5ikd8NPM.jpg
PobierzOni polowali nawet przy granicy bialoruskiej w czasie gdy w tym lesie było pelno pochowanych imigrantow.
źródło: comment_16412848958l37F2d43qPkbGkzOHxa2Z.jpg
Pobierz