Wpis z mikrobloga

Nikt mi nie dał tyle szczęścia co diva za jedyne 200zł

Uganianie się za szarą myszką która okazała się dupodajką
Spotykanie się z dziewczynami które jak się okazało miały już partnerów
Chodzenie na drogie psychoterapie na których dowiedziałem się tylko "żeby tak źle nie myśleć"
Chodzenie do psychiatrów i branie drogich leków które nie działały
Kupowanie drogich ubrań by dorównać Oskarkom
Chodzenie na gówno aktywności na studiach by znaleźć pasje i poznawać ludzi
Wychodzenie na imprezy z znajomymi ze studbazy, jak się okazało wszyscy tak naprawdę mieli mnie w dupie
Kupowanie internetowych szkoleń pewności siebie z kursami pua na czele, gdzie panowie uwodziciele jedyne co mówili to "podejdź i zagadaj, bądź wyluzowany"

To wszystko gówno dało.

Dopóki nie poszedłem do divy. Mojej kochanej Ukrainki, która była miła i wyrozumiała. Pogadała, pośmiała się, spytała co u mnie. A na końcu zrobiła świetne rodeo na mojej kuśce.
Dopiero wtedy uświadomiłem sobie że jestem normalnym, wartościowym i wyjątkowym człowiekiem (jak każdy).
Uświadomiłem sobie że nie muszę być gigachadem by znaleźć zrozumienie. Już nie czułem się gorszy ani wybrakowany. Mam swoje wady jak każdy i lubię swoje wady i one mnie nie skreślają tylko czynią wyjątkowym.

Diva to anioł w ludzkiej skórze.

A #rozowepaski ich nienawidzą bo boją się że beciak którego kroją na kasę zrozumie że nie musi kupować iPhona królewnie by mieć seks.

#przegryw #divyzwykopem
  • 45
@olaf_wolominski:

Jak coś takiego cie spotkało to prawdopodobnie jesteś co najmniej high tierowym normikiem, a nie przegrywem.

Kiedyś byłem mentalcelem ale teraz masz rację high tier n0rmik. Wiele razy różówe same podchodziły.

Ale gdy wyszedłem z przegrywu to czuję do nich obrzydzenie gdy widzę jak się walą po kątach z byle kim i po co ja mam jak frajer chodzić na jakieś randki skoro ona obciąga na imprezach.

wychodzi 2h miesięcznie
@Mezomorfix: Gdzie ty masz takie ceny? Ceny rosną od lat, a teraz przez inflacje 200pln to biorą 50 latki i ceny div skoczyły o 100-200 w ciągu kilku miesięcy.

@olaf_wolominski:
Jak masz ryjec to bierzesz sobie cichodajkę z tindera a nie profesjonalistke. Dziewczyn chętnych na podreperowanie budzetu za seks z kimś relatywnie niebrzydkim nie brakuje. I jak masz frejm i ryjec to płacisz połowe diviarskich stawek.
@olaf_wolominski:

Gdzie ty masz takie ceny?

Podkarpacie :) Ale masz rację niektóre po nowym roku podniosły się o 50zł

@Makak87:

Jak masz ryjec to bierzesz sobie cichodajkę z tindera a nie profesjonalistke.

Szkoda mi zachodu na wypisywanie do tępych julek a później dyskretnie się pytać czy by nie dała za kase.
A że Chadem nie jestem to może jedna na kilka dni by odpisała i z nich wybierać cichodajki...
Szkoda mi zachodu na wypisywanie do tępych julek a później dyskretnie się pytać czy by nie dała za kase.

A że Chadem nie jestem to może jedna na kilka dni by odpisała i z nich wybierać cichodajki...

@Mezomorfix:
Jak masz cierpliwość żeby swipe'ować i przerzucać profile to taką znajdziesz. Zazwyczaj profile bez zdjęć, piszące co trzeba w opisie, selekcjonujące sobie klientów na podstawie profili. Da się takie znaleźć i nie trzeba
Tutaj ludzie nie mają ani frejmu, ani ryja, ani wzrostu i nie dostaną połowy stawki.

@olaf_wolominski: Akurat bzdura - tu jest masa przystojnych albo ogarniętych gości. Nie każdy się tu udziela bo nikt go nie chce :). Nawet mam ziomka gigachada który kiedyś spamowal na przegrywie, bo miał dość tego jak traktują go kobiety (jak ładna lale do ruchania bez uczuć)
@Makak87: Nie piszesz w swoim imieniu, praktycznie sugerujesz że posiadanie ww wymienionych cech charakteryzuje użytkownika tagu. Nikt tutaj nie dostanie zniżki i nie ma takich cech, a tacy jaki ty tutaj to po prostu efekt popularyzacji tagu na wykopie, a nie żaden standard.

@olaf_wolominski:
To Ty tu sobie ubzdurałeś rolę jakiegoś strażnika tagów który przegrywowym kosturem będzie dzielił użytkowników na normanów i tych już gitowców - czyli inceli z brzydkim