Aktywne Wpisy
Kolikol +347
wykop +30
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
Jak jest czas czyli na kilka godzin dla klarownego rosołu to robię tak:
1. Mięcho (jakaś porcja ok. 800g) zalewam wodą - ok 2,5l,
2. Jak zacznie pyrkolić wtedy warzywa, 2 ziela, 2 liście, 2 ziarenka pieprzu
3. Jak warzywa miękkie posolę na końcu
Czy po takim ugotowanym rosole wyjąć wszystko, żeby potem rosołu nie przechowywać w lodówce z mięsem i warzywami w nim?
#kuchnia #gotujzwykopem #jedzenie #rosol
Ja po gotowaniu oddzielam bulion, mięso i warzywa. Z warzyw większości nie jem, więc wyrzucam. Mięso oddzielam od kości i albo dodaje do rosołu albo odstawiam do lodówki i używam do kanapek albo jakis dan z mocnymi innymi smakami (chimichanga, enchilada, pierogi z farszem).