Jeśli o związek idzie, nie chciałbym być kobietą która szuka.
@DunningKruger a ja bym chciał. Jest wielu mężczyzn, którzy szukają związku, a nie tylko seksu. No ale to trzeba zwracać uwagę na coś więcej niż tylko wygląd chada.
przeciez napisala Ci przed sekunda, ze dbala o siebie, trenowala, znalazla hobby i dzieki temu zainteresowala faceta i zwrocil na nia uwage - to jest to nic? xD czy raczej to jest to czego #przegryw nie chca zrobic bo sa leniwi i nazywaja to pajacowaniem
@Grzibb ja mam hobby, ćwiczę na siłowni i pracuję nad sobą, a jakoś nadal żadna nie jest mną zainteresowana.
ćwiczę na siłowni i pracuję nad sobą, a jakoś nadal żadna nie jest mną zainteresowana.
@rakastankielia: po pierwsze ćwiczy sie na silowni DLA SIEBIE a nie dla kobiet a po drugie twarz > wzrost > dłuuuuugoooooo dłuuuuuuugoooooooo nic > sylwetka.
@ciasny: Uważam, że powinniśmy skończyć z hipokryzją i przyznać, że się ocenianie czyjegoś wyglądu jest ok. Może nie będzie to miłe, ale udawanie że tego nie robimy (świadomie i podświadomie) jest śmieszne. Każdy ma swój typ, są ludzie którym będzie się podobało coś, co większość uznaje za nieatrakcyjne, ale mimo wszystko da się powiedzieć, że dana osoba jest brzydka a inna jest ładna/przystojna.
ćwiczy się dla siebie, ale dla siebie robi się też możliwość bycia atrakcyjniejszym dla postronnych osób. Nie od dzisiaj wiadomo, że ludzie atrakcyjni mają łatwiej w życiu i nie chodzi tylko o zdobywanie partnera, ale też o nastawienie innych do nas jako kolegi, współpracownika, klienta, przełożonego, etc.
@shiverr: To prawda, ale jesli cwiczysz na silowni dla opinii innych a nie dlatego, ze to lubisz to nie wytrzymasz dluzej niz rok
#blackpill #tinder
@DunningKruger a ja bym chciał. Jest wielu mężczyzn, którzy szukają związku, a nie tylko seksu. No ale to trzeba zwracać uwagę na coś więcej niż tylko wygląd chada.
@Grzibb ja mam hobby, ćwiczę na siłowni i pracuję nad sobą, a jakoś nadal żadna nie jest mną zainteresowana.
@rakastankielia: po pierwsze ćwiczy sie na silowni DLA SIEBIE a nie dla kobiet a po drugie twarz > wzrost > dłuuuuugoooooo dłuuuuuuugoooooooo nic > sylwetka.
I tak, wiem, że twarz i wzrost są najważniejsze.
Kobieta ze zdjęcia jest brzydka, ale w
@shiverr: To prawda, ale jesli cwiczysz na silowni dla opinii innych a nie dlatego, ze to lubisz to nie wytrzymasz dluzej niz rok