Aktywne Wpisy
thorgoth +202
Dziś można powiedzieć że rozwiązano jedną z polskich zagadek kryminalnych typu cold case, dokonało tego warszawskie Archiwum X. Chodzi o sprawe Anny Krupy i Marty Szczytowskiej, było o tym kilka podcastów, artykułów oraz odcinek 997.
W niedzielę 6 sierpnia 2000 r. dziewczęta – wówczas 17-letnie – były z rodzicami na działce w Białobrzegach niedaleko stolicy. W tym samym dniu w Radzyminie odbywał się odpust. Na prośbę dziewcząt ojciec jednej z nich podrzucił je
W niedzielę 6 sierpnia 2000 r. dziewczęta – wówczas 17-letnie – były z rodzicami na działce w Białobrzegach niedaleko stolicy. W tym samym dniu w Radzyminie odbywał się odpust. Na prośbę dziewcząt ojciec jednej z nich podrzucił je
Koziouu +210
#zalesie #swieta #bozenarodzenie
Żegnaj Tato. Przepraszam, że nigdy nie zdążyłem ci powiedzieć ile dla mnie znaczysz.
Przepraszam, że nie zdążyliśmy spełnić tyle rzeczy ile mieliśmy razem do spełnienia.
Zawsze będę cię kochał.
Twój syn
S.
Żegnaj Tato. Przepraszam, że nigdy nie zdążyłem ci powiedzieć ile dla mnie znaczysz.
Przepraszam, że nie zdążyliśmy spełnić tyle rzeczy ile mieliśmy razem do spełnienia.
Zawsze będę cię kochał.
Twój syn
S.
@chosenon3 bo chciałeś skonfrontować swoje wyobrażenie mojej osoby - Twój wpis
#pokazmorde #wudwakacontent #sylwesterzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora