Aktywne Wpisy
klewerewel +15
#rozowepaski #zwiazki #seks #macierzynstwo #niebieskiepaski
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
Kobiety były mamione przez filmy romantyczne że istnieje miłość, że faceci kochają kobiety za to jakimi osobami są. To bujda. Facet kocha kobietę za urodę, cycki i dupę. Gdyby kobieta zachorowała na śmiertelną chorobę i nie mogła uprawiać seksu za 2 dni chłop ulotniłby się.
Szkoda że w bajkach dla dziewczynek nie ma wątku samotnych matek i mężczyzn porzucających kobiety. Kobieta to silniejsza płeć, Musi urodzić dziecko,
źródło: obraz_2024-01-27_155225934
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Zresztą jak mówiłem, na razie działam
ale juz #!$%@?ąc: i tak nie wierze w zaden soft ktory niby chroni przed telemetria czy w sumie czymkolwiek. Instalujac windowsa zgadzasz sie na to ze jestes częscią microsoftu. Albo tak sie musisz #!$%@?
@fluchtlinge_willkommen: I tu się zgadzam. I dodatkowo rzeczy na własnym dysku a nie pieprzone subskrypcje programów itp.
Ja kupiłem taniego Thinkbooka gen2 14 ARE, dorzuciłem drugiego NVME i 16GB ramu i jestem mega zadowolony z kompa. Nie lubię wydawać kupy hajsu na sprzęt jak nie muszę, a że nie bawię się już w żadne wiedo to mi starcza. W wersji z intelem ma
@slepystraznik: Fedora rawhide albo Manjaro z najnowszym kernelem, sprawdzone wielokrotnie
@fluchtlinge_willkommen: od kiedy Valve wpompowało pieniądze w DXVK to nie mam już Windowsa nawet na osobnej partycji i nawet na kompie do gier
@Avil: A widzisz - i to jest dobry pomysł. Zamiast Minta mogę to w sumie łyknąć. Fedory jakoś nigdy nie trawiłem. Nie wiem czemu...
Muszę tylko przetestować jak będzie mi działał soft od vectric'a na wine czy co się tam teraz używa do odpalania windowsowych apek. Ew. jakaś VMka z windowsem na nietypowe albo stare programy. Bo to chyba jedyny program którego niczym nie zastąpię.
Co do gier, to
na laptopach mam lepsze doświadczenia z GNOME, na komputerach z KDE