Aktywne Wpisy
Plotkova99 +230
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +110
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
Każdy z pracowników musi mieć dostęp do swojej zakladki, dyrektorzy do swoich pracowników, a prezes do wszystkich.
Jakieś pomysly jak to rozwiązać?
W sumie ja to widzę dwie opcje:
1. Różne arkusze (pliki) dedykowane dla różnych osób i później scalanie poszczególnych zakładek w jeden plik (czy to a) automatycznie, czy b) ręcznie).
2. Jeden plik i blokowanie poszczególnych komórek, nie wiem, na hasło? Nie jestem ekspertem excela ale tak to sobie wyobrażam.
Tu widzę pewne zagrożenia związane z bezpieczeństwem, bo dobry #hacker sobie to odblokuje.
Co Mircy sądzą? Komu zlecić taką akcję?
#microsoft #komputery #problemypierwszegoswiata
Komentarz usunięty przez autora
W przypadku nie aktywowania makr, powinien pojawić się domyślnie tylko jeden arkusz z informacjami co powinien zrobić by dostać dostęp