Wpis z mikrobloga

Wszyscy sraja na Souse a typ zwyczajnie znalazł lepsza robotę. Jakbyś robił s Januszexie przy gownianym projekcie który nie ma przyszłości i nagle dostał propozycje innej roboty z perspektywami za 3x tyle siana ;)
  • Odpowiedz
@n0rek: Dokładnie, Polacy lubią znaleźć jednego kozła ofiarnego i zrzucić na niego wszystkie swoje porażki.
Słucham radia od rana i co jadą po chłopie to ja nawet nie xd Tyle umiemy, opluć i pomachać szabelką. Szkoda że nie widzimy ile w nas k------a
  • Odpowiedz
@tindeRoman: podejrzewam, że w nowym kontrakcie ma przewidzianą rekompensatę finansową za to. Nikt nie jest na tyle głupi, żeby znając kary umowne za wcześniejsze zerwanie kontraktu, pokrywać je z własnej kieszeni. Na etapie negocjacji z nowym klubem prawie na pewno dogadane.
  • Odpowiedz
@n0rek: Przecież nikt nie krytykuje Souse za to, że zmienił pracodawce, tylko w jaki sposób to zrobił. Przecież nie musiał kłamać w wywiadzie sprzed tygodnia, że nie ma tematu odejścia i skupia się meczu z Rosją. Typek zachował się jak frajer ale dalej będzie wybielany przez takich jak ty z kompleksami Polaka. PZPN to taki januszex, że spełniał wszystkie zachcianki Sousy jak np. zgrupowanie w Hiszpanii czy brak Polaka w
  • Odpowiedz
@tindeRoman: ciekawa jestem jak to jest z tym odszkodowaniem, czy i jak długo oni będą musieli się z nim sądzić o nie, przecież Zibi wprost mówił, że w kontrakcie nie ma żadnych kar umownych i w żadnej umowie z selekcjonerami nigdy nie było, „bo to by dopiero była heca, gdyby kontrakt przewidywał cenę za odejście” xd
  • Odpowiedz
  • 1
@n0rek No tak, bo perspektywa pojechania na Mistrzostwa Świata jest c-----ą perspektywa. Przecież awans na MŚ w CV trenera to nic takiego.
  • Odpowiedz
@Levandyr: Jakimi kompleksami xD ja tez bym nie chciał żadnego Polaka w sztabie szkoleniowym, jesteśmy hindusami Europy wiec żadne zdziwko.
Jeden dobry pilkarz na światowym poziomie a reszta to cebulaki i wszyscy zdziwieni ze na mecze ekstraklasy nie jeździł, już lepiej do cyrku pójść przynajmniej śmiesznie a nie żałośnie.
  • Odpowiedz