Wpis z mikrobloga

• 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaker: Tak i płacić mu za nic nie robienie + znaleźć kogoś na jego miejsce i jemu też płacić, bo z niewolnika nie ma pracownika....
Dużo lepszym i rozsądniejszym zagraniem jest rozwiązanie umowy z winy/woli strony Sousy i wyciągnięcie od niego odszkodowania.. Bo chyba gdzieś przeczytałem, że ostatecznie Sousa jakąś kare zapłaci...
No ale zawistność typowego polaczka przysłania rozsądne myślenie..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Kaker: fajnie by było Siwego trochę przeorać, ale niestety dobro kadry, która za 3 miechy gra baraż jest ważniejsze. Nie ma co, trzeba podziękować ryżemu za taką, a nie inną umowę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kaker: A Ty jaką wiedzę masz? Podasz konkretne liczby czy będziesz tylko tak kozaczył?
Po za tym co to za argument z p---y? Lepiej dostać pieniądze czy lepiej płacić a w zamian nie mieć nic? Użyj trochę tego 20 iq co posiadasz i pomyśl.
  • Odpowiedz
@crv0: Z niewolnika nie ma pracownika. Myślisz z obrażonym Sousą, któremu zablokowaliśmy odejście i całe polskie piłkarskie środowisko po nim ciśnie mielibyśmy jakieś szanse na awans w barażach? Bo mi się wydaje, że z każdym innym trenerem mielibyśmy większe.
@Kaker: Jakieś konkrety? Linki? I ciekawe ile z tego będzie pamiętać za tydzień
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ZagubionyPodroznik mogliśmy mu zrobić pod górkę i zamiast wykorzystać okazję i sprawić by miał kał na swojej z------j dupie to daliśmy mu wygrać. Wrogów trzeba niszczyć a nie iść z nimi na rękę, powinniśmy zrobić wszystko żeby już nigdy nikt go nie zatrudnił.
  • Odpowiedz
@Kaker: Ale co Ty myślisz, że Kulasza był w stanie go tak dojechać, że ten skonczyłby jako bezdomny proszący o jedzenie i nie mając szans znaleźć pracy?? Gosciu w jakim Ty świecie żyjesz, poczytaj w jakich okolicznościach rozstawał się z poprzednimi klubami, choćby Bordoaux - a jak widzisz i tak znalazł się Boniek, który go zatrudnił i dał mu prestiżową imprezę.
Ja kończę dyskusje z Tobą, bo to nie ma
  • Odpowiedz