Wpis z mikrobloga

Czasem sobie shippuje tak pięknych ludzi i wyobrażam ze ja jestem takim ładnym Panem. Wyobraźcie sobie to musi być najlepsze uczucie jak wszyscy cie lubią wręcz podziwiają, nawet laski 9/10 a ty nie musisz robić nic, przecież zobaczcie na nich oni wręcz nie wyglądają jak ludzie tylko jakieś rzeźby wyobraźcie to sobie jak kątem oka widzicie ze wszystkie dziewczyny na was zerkają Na wszystkich płaszczyznach masz łatwo, to nawet nie jest easy Mode to raj na ziemi, wtedy to takie miłosne historie to kończą się happy endem
#przegryw i trochę w sumie #lilpeep
Mac34 - Czasem sobie shippuje tak pięknych ludzi i wyobrażam ze ja jestem takim ładny...

źródło: comment_16407910427lCGGbMVCsbgBODWeMjlye.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cyborg4334: tak nie lubię jej bo nazywa się chrześcijanka a wcale swoim zachowaniem tego nie potwierdza poza tym jest głupia, co nie zmienia fakty że bardzo piękna, no na chwilę obecną nie znam piękniejszej dziewczyny.
  • Odpowiedz
@Cyborg4334: no właśnie coś w sobie to chyba jakieś złote proporcje, ze czujesz do takich ludzi wręcz podziw, ehhh brzydzę się siebie żeby tylko ze względy na wygląd być w kogoś wpatrzonym, ehhh
  • Odpowiedz
  • 1
@Mac34 E tam, każda wygląda fajnie z długimi rzęsami i ogólnie makijażem... Ja bez makijażu vs. ja choćby tylko z wyrównującym koloryt podkładem, podkreślonymi brwiami i wytuszowanymi rzęsami to już dwie zupełnie inne osoby, a są jeszcze przecież całe kilogramy kosmetyków i pędzli do malowania sobie kompletnie innej twarzy.
  • Odpowiedz