Wpis z mikrobloga

@venividi: dorośli ludzie wokół seksu budują ideologię przez którą żadna edukacja już się nie przebije. Na naukę czas jest za dzieciaka i to też jeszcze zanim rodzice zdążą mu wyprać mózg.
  • Odpowiedz
jestem przeciwnikiem edukacji seksualnej, bo jestem przekonany że byłaby w niej też propaganda promująca puszczalstwo czy prostytucję

@Thachii: Kultura wstydu w pełnej krasie. Zabronić powszechnej edukacji seksualnej, bo ktoś mógłby jeszcze odkryć, że mityczny s--s to tylko czynność, a nie temat tabu i większość go uprawia dla przyjemności.

Wysoki odsetek niechcianych ciąż spowodowany nieumiejętnością korzystania z antykoncepcji, nieświadomości dzieci że są molestowane czy rozprzestrzenianie się chorób wenerycznych to niski koszt,
  • Odpowiedz
  • 10
@Thachii XDDD masz chyba jakiś autyzm typie, widać że wykop mocno wyprał ci mózg, jeszcze myślisz że to akurat ty jesteś wolny od jakiejkolwiek "ideologii" beka
  • Odpowiedz
@Thachii to zgłaszaj xD nie wiem jakim odklejonym trzeba być, żeby być przeciwnikiem edukacji seksualnej bo się naczytało bredni na wykopie i połknęło czarną pigułę.
Nadal tam sobie mówcie o lewackiej ideologii, nauce masturbacji dzieci w szkołach, po stokroć wolę żyć w waszej wydumanej lewackiej ideologii niż w prawackiej gdzie szkoła jest miejscem religijnej indoktrynacji, a dziewczynki mają kategoryczny zakaz noszenia bluzek na ramiączkach bo to "kuszenie" chłopców xD
  • Odpowiedz