Wpis z mikrobloga

żeby być przeciwnikiem edukacji seksualnej bo się naczytało bredni na wykopie i połknęło czarną pigułę.

Nadal tam sobie mówcie o lewackiej ideologii, nauce masturbacji dzieci w szkołach,

@Filippa: U mnie w szkole na wdż leciała przede wszystkim bluepillowa propaganda.
  • Odpowiedz
@Thachii co to znaczy jak ladacznice? Wtf xd
Bluzka na ramiączka to oznaka że laska jest ladacznicą? XD
A chłop może sobie założyć żonobijkę w której mu będzie widać suty?
To jest ta hipokryzja o której mówię, wyzywanie innych od simpow, poglądy rodem ze średniowiecza i chcecie zeby was normalnie traktować
  • Odpowiedz
Powinna zostać wprowadzona edukacja seksualna, która skupiałaby się przede wszystkim na reperowaniu głów Julkom o tym jak groźne są choroby weneryczne, jak łatwo zostać samotną matką i jak ciężko sobie wtedy poradzić. Do tego jeszcze trochę o "ścianie" i zegarze biologicznym, plus piętnowanie puszczalstwa i to wszystko w perspektywie kilku lat może by trochę poprawiło sytuację na rynku matrymonialnym.
  • Odpowiedz
nie, mężczyźni też nie powinni się odkrywać. Ale ciało kobiet to co innego i tak.

@Thachii: I właśnie Tobie przydałaby się ta edukacja seksualna. Co to znaczy że ciało kobiet to co innego? To jest takie same ciało jak męskie, ma takie same prawa i powinno być tak samo traktowane. To że facet nie umie sobie poradzić z odkrytymi ramionami kobiet to nie jest jej wina tylko brak edukacji wśród
  • Odpowiedz
@CudMalina no dokładnie, ja spotkałam na wykopie takich typów co mówili ze gwałty to wina tego że tacy sa juz po prostu mężczyźni i mają "instynkt" xD i nie mogą go powstrzymać. Najśmieszniejsze że to był incel przegryw, czyli znowu hipokryta który tak wyśmiewa feministki co niby nie chcą pomagać takim jak on ale jednocześnie robi z siebie prymitywne zwierzę co ma "instynkt" xD a gwałty to nie wina mitycznej natury
  • Odpowiedz