Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +247
Kociaraa +24
Właśnie zobaczyłam te ,,okropne” filmiki Anny Lewandowskiej, gdy tańczy bachate. Spodziewałam się czegoś innego, bo taki hejt spadł na nią xD Zwykły taniec, w którym momencie ona tańczyła wulgarnie z jakimkolwiek partnerem? Może coś pominęłam ( ͡° ʖ̯ ͡°) #annalewandowska #lewandowski #lewandowska #bachata
moment kiedy praktycznie byliśmy w dołku
¯\_(ツ)_/¯
@NapoleonWybuchowiec: żeby chociaż miał te 60k XD czytając niektóre wpisy i komentarze to wygląda jakby mieli po 20k i na takie ceny na licytacji komorniczej liczą, żeby kupować apartamenty na Złotej XD
@kurcik777: ciekawe ilu sobie pluje w brodę, że nie kupiło mieszkania te 8 lat temu, tylko dalej czekało "aż jebnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja bym miał taki ból dupy, że bym chyba w domu nawet krzeseł nie miał
@panstolec: spadną o 50%. Materiały drożeją, roboczogodzina drożeje, wszelkie inne cyrki typu pozwolenie na budowę drożeją, ale na pewno deweloperzy zaczną sprzedawać poniżej kosztów.
Jeżeli liczysz, że w Warszawie ceny polecą na cyce to się grubo mylisz. Tak można byłoby mówić, gdyby nie inflacja z kosmosu i rząd PiS u władzy. Z nimi odlecimy na księżyc, bo nie dość, że będziemy mieli inflację to jeszcze złotówka spadnie ( ͡
@panstolec: na ich miejsce wchodzą nowi. Nie tyle, co wcześniej, bo mamy coraz mniej dzieci, ale też będzie się mniej budowało. Ukraincy i Białorusini ruszą z kopyta, jak tylko covid odpuści.
Jeśli będzie krach na nieruchomościach to będzie też na wszystkim innym. Przecież budownictwo i nieruchomości to mnóstwo ludzi, którzy z dnia na dzień potraciliby dochody. Oczekiwać na jebnięcie z nadzieją to