Wpis z mikrobloga

Nie wiem kto wymyślił ten spin o "ustawce z LexTVN" (prawdopodobnie Konfederaci wkurzeni, że ich foliarskie sensacje i eventy pod szyldem stylizowanym na Auschwitz przestały żreć), ale jest on zwyczajnie głupi i bezsensowni.

Ponoć miała to być zasłona dymna. Że niby przez kogo wypuszczona i po co? Ani TVP, ani Polsat nie zająknęły się ani słowem o LexTVN. Natomiast TVN sam cały czas mówił, że PiS walczy z mediami żeby nie pokazywać inflacji, covidu, Mejzy, Obajtka, Szydło i pegasusa. Fajna ta zasłona, taka niezbyt skuteczna, a skutkująca kolejnymi protestami i dalszym niszczeniem relacji z USA (no chyba nikt nie będzie mówić, że Jankesi byli dogadani na tę akcję żeby wspólnie z PiS ukrywać inflację w Polsce xD).

Albo, że niby Duda miał odbudować swój autorytet, że niby jest niezależny. Ale przed kim i po co miał to robić? Przecież on w kolejnych wyborach już nie może wystartować.

Specjalnie chwilę po 12 włączyłem TVP Info. Karnowski i Sakiewicz byli totalnie zesrani, miny jak zbite suki (picrel), coś tam pomamrotali 3 minuty, że to zła decyzja, po czym ściągnęli ich z anteny i od tej pory nie powiedzieli o sprawie ani słowa. Pożar w burdelu.

Na Twitterze jeszcze gorzej. Wszystkie trollkonta PiS zgodnie jadą po Dudzie, a nawet z oficjalnych profili Solidarnej Polski płynie przekaz jakby szykowali się do wyborów.

#bekazpisu #tvpis #lextvn #bekazprawakow #bekazkonfederacji #oswiadczenie #polityka
D.....o - Nie wiem kto wymyślił ten spin o "ustawce z LexTVN" (prawdopodobnie Konfede...

źródło: comment_1640625199epcrncjT4dZoMxFy7Qs4Si.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Disegno: Dlugopisowi widać ktoś przypomniał skąd mu nogi wyrastają i że ta część ciała może boleć nawet po drugiej kadencji. Typ jest kłamcą i konformistą. Pamiętaj że to młody facet, jeszcze całe życie przed nim a taki elastyczny zawodnik jest w polityce jak znalazł.
  • Odpowiedz