Aktywne Wpisy
plusem-wyklety +42
Wczoraj chciałem zamarynować mięso. Po otwarciu smród. Obślizgłe. Przebarwienia, których zdjęcie nie oddaje. Innymi słowy. #biedronka sprzedaje popsute mięso z ważnym terminem do spożycia. Druga paczka to samo. I to nie pierwszy raz kiedy mięso w biedrze kupiłem popsute mimo nie przekroczenia terminu do spożycia. I nie piszę tego pod kątem kalafiorów i urywania liści. W tym dyskoncie to norma. Przebarwienia na surowych mięsach. Napuchnięte już paczki gazami (zalecam zwracać na to
mannoroth +166
Pech chciał, że zauważyła nas jego matka i kazała mu iść do domu.
Ja takie WTF xD Chłop 21 lat nie może sobie iść do kolegi?
Potem się okazało, że on jest gejem i jego rodzice niezbyt to akceptują. Pewnie pomyślała, że jestem jego chłopakiem i będziemy robić zbereźne rzeczy. Ech, a chciałem sobie tylko wypić piwo z nim xD
Szczególnie przykre to było, bo on nie miał żadnych znajomych poza mną, żadnych koleżanek ani kolegów. Chciałem mu pokazać trochę studenckiego życia, no ale się nie dało, bo on zawsze po zajęciach musiał iść do domu, a o pójściu do jakiegoś baru wieczorem nie było nawet mowy ¯\_(ツ)_/¯
#teczowepaski #przegryw #studbaza #studia
Komentarz usunięty przez autora
ktoś kiedyś mi pisał że na posiadanie dzieci powinien być podobny glejt jak prawo jazdy
im więcej takich historii czytam tym bardziej jestem za
Będąc gejem przynajmniej wiem, że nikt nie będzie siedział na tagu #przegryw za kilkanaście lat, bo chciało mi się ruchać i antykoncepcja zawiodła.