Aktywne Wpisy

Hellicon +11
STOP, WRZUĆ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAŁEŚ NA TELEFONIE.
źródło: temp_file2212658111430442822
Pobierz
Cześć Mirko!
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy

#reprezentacja #mecz #pilkanozna #ekstraklasa
- nie potrafi przyjąć piłki kierunkowo, odskakuje mu na dwa metry
- protokół drybling not found
- nie wie co ma robić z piłką, gra na alibi żeby po meczu nie było na niego
- nawet jak dostanie jasne polecenia to ma to w dupie (przykład ze Skriniarem)
- obsrane nachy już przed meczem bo presja jest
NO ale mejweneria będzie zadowolona bo HEHE POSMIEJEMY SIĘ W STUDIU, GŁUPIE ZARTY OPOWIEMY I HEHE BĘDZIE SKŁAD PODAŃY.
Noooo, a rywale przecież duży postęp zrobili, to nie można tak po prostu wygrać teraz z Mołdawią czy Izraelem, no wiecie, rozumiecie.
@Profesor_Nauk:
No ale to dlatego nazywa się trenera selekcjonerem, że on ma sobie wybrać takich piłkarzy, którzy potrafią przyjąć piłkę kierunkowo i nie obsrywają nachów albo takich, którzy rokują i może z nich wyciśnie pożądane umiejętności. 18 mln chłopa w kraju i nie można znaleźć 11, co w piłkę umieją grać? Nie do wiary.
@Darkin_: jakie pieniądze? Milion euro rocznie to grosze. Kto ma szkolić polskich piłkarzy, skoro polscy piłkarze są już teraz efektem polskiej myśli szkoleniowej.