Aktywne Wpisy
BozenaMal +222
mirko_anonim +38
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
Moja siostra chce kupić mieszkanie "inwestycyjne" na kredyt i zwróciła się do mnie o opinie. Dlaczego inwestycyjne? Bo mieszka u rodziców, nie ma żadnych wydatków, zarabia okej, rodzice jej dają 300,000 wkładu a znalazła fajną ofertę na otodom.
Dlaczego o opinie starszej siostry? Bo pracuję za granicą jako syndyk i mam za pasem CPA.
Siadłam po pracy i przez parę godzin robiłam jej symulacje. Przy wkładzie 300,000 i
@Alakecz: Kogo oni mordują? Mordować to chcą lewacy dzieci i niedołężnych. Oraz opisani powyżej. Poniżej zaś są motywacje popełnienia aborcji podawane przez robiące to kobiety:
https://www.wykop.pl/link/4455983/przelom-na-wyspach-brytyjski-sad-po-raz-pierwszy-uznal-szariackie-prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
@KawaJimmiego: A możesz zacytować pewien fragment starego testamentu o homoseksualistach? Oraz jak w oryginale brzmiało 10 przykazań? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Życie i śmierć często mają w Biblii charakter duchowy, a Stary Testament jest opisem tamtejszej historii, a nie instrukcją co robić. Który ksiądz poleca zabijać człowieka poza innym przypadkiem niż bezpośrednia samoobrona?
Jak w oryginale brzmiało 10 Przykazań- co to ma wspólnego z
@Laches: To już nie tylko Rowling, ale i Dawkins jest już niewystarczająco postępacki?
To "miłowanie" najlepiej odczuli Prusowie, Jaćwingowie, katarzy, hugenoci, indianie, Żydzi, czy homoseksualialiści. Fanatyczni muzułmanie po prostu zabijają, zamiast czerpać z tego radość.
A ilu zabito w krajach chrześcijańskich od Teodozjusza, który wprowadził za to karę śmierci przez spalenie na stosie?
@Ekspert_od_niczego: Po pierwsze, wycinasz xoś z kontekstu historycznego, a po drugie, to ježeki nawet, to czy było to zrobione ex cathedra, zgodnie z prawdami wiary? Wreszcie, chodzi o współczesność, a czy ktoś chce robić jihad? Johad to ogłaszają bez przerwy muzułmańscy politycy.
Jest tyle interpretacji ilu wyznawców. Np ten gość który został zwolniony