Wpis z mikrobloga

Biorąc ssri pijecie alko? Ja już z 3 lat łykam te prochy początkowo to nic nie piłem,bo się cykałem , a potem po jakimś roku to sie zdarzało wypić z 1-2 browarki co kilka miesięcy. Teraz też co jakiś czas browarek wleci, a coś mocniejszego to się zdarzyło sporadyncznie max to moze z 300ml wódki wypiłem tak z 2 razy przez ten czas na lekach. Niby sie nie powinno tego robić, ale jakoś się powstrzymać nie mogłem aby nic nie tykać. Dawki i tak zostały zmniejszone ostatnio mi na nerwice lękowo z ciągłymi objawami somatycznymi,którą mam wciąż na silnym poziomie to tak średnio te leki pomogły.Nieważne czy to była większa,mniejsza dawka i jakie to były tabletki może gdybym się skuł wielką dawką i jakies benzo do tego to by to coś dało na jakiś czas bym był otępiały i nic nie czuł, ale to sensu nie ma. Ehh #!$%@? ten żywot u chłopa
#przegryw #ssri #psychiatria #nerwica
  • 2
@Sruklilele Teoretycznie u mnie też się nic takiego nie wydarzyło, żebym się jakoś gorzej czuł no może poza stanem lękowym mocniejszym z raz/2razy tak było, , bo jak mam tam gdzieś z tyłu głowy, że niby się nie powiniem to się nakręcić potrafię xd Koniec końców #!$%@? wi czy to nie szkodzi, dlatego też sporadycznie bez przesadzania z ilością piję zwłaszcza, że regularnie bez przerw większych łykam te proszki