Taka sytuacja. Będzie rolada z udźca wołowego z pieczonym swojskim boczkiem, ogórem kiszonym od mamy i plastrami ze sklepu, do sosu dodam jeszcze szczyptę kawy i śliwkę suszoną (。◕‿‿◕。)
@arinkao: z kawy i czosnku można dobry ciemny sos zrobić, gdzieś widziałem właśnie takie niekonwencjonalne połączenia smaków i była właśnie kawa i czosnek. Tak mnie to zaciekawiło że zrobiłem kawe i wcisnalem tam jeden ząbek i faktycznie dobrze smakuje, jako baza do sosu oczywiście xD
@arinkao: wykop zrył mi mózg bo widzę nosacza na tym zdjęciu xd @joseph1992r: brzmi ciekawie, masz może przepis? szukałem w Google to jedynie przepisy na coffee garlic rub czyli suchą marynatę albo gotowe sosy w butelkach
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
#arinkaofood
#gotujzwykopem
@arinkao: a zapowiadało się tak przepysznie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja bym to nawet na surowo o-----ł(。◕‿‿◕。)
@joseph1992r: brzmi ciekawie, masz może przepis? szukałem w Google to jedynie przepisy na coffee garlic rub czyli suchą marynatę albo gotowe sosy w butelkach