Uwielbiam jak próbuję dyskutować z kimś o muzyce i zarzucam mu ignorancję, że nie jest w stanie wymienić np. 50 wykonawców z danego kraju (słuchanie słabej muzyki to najczęściej właśnie wynik ignorancji, wiem po nawróconych znajomych) na co on wyrzuca mi koronny argument - SŁUCHAM METALU. Faktycznie, to mnie przekonało że jednak nie zamykasz się na wybrane gatunki i wykonawców. #przemyslenia
@eQuuS: Z chęcią, wybrałes taki gatunek licząc, że nie będę miał o nim pojęcia? No cóż, źle trafiłeś.
@fledgeling: Nie kreuję się na znawcę muzyki bułgarskiej.
@boss69: Jeśli piszesz o muzyce z danego kraju, to warto mieć szeroki obraz, nie uważasz?:))
@kkb1: Wskaż mi jeden post z bólem dupy na tym koncie, wyzywam cię :) Największy ból dupy to łapią nieuświadomieni muzycznie czyli progrockowcy z tego co zauważyłem.
@kkb1: rok 2013 - każda dyskusja w internecie to ból dupy
@eQuuS: einstürzende neubauten, alva noto, faust, amon duul, peter braumann, can, edgar froese, guru guru, nanu urwerk, et cetera, mosaik, moira, kraftwerk, kraan, wolfgang dauner, apparat, moderat, max richter, pantha du prince, gila, mammut, coroners, passport, night sun, blitzkrieg, neu!, popol vuh, hass, normahl, michael rother, junglubth, the bucks, german oak, baba yaga, eroc, klaus schuzle, SCORPIONS XD
@derponator: no dobra i co to miało za zadanie? znasz scene niemiecka, moge cie dotknac? nie bede sie wypowiadal bo sie nie znam po prostu jesli chodzi o scene niemiecka.
Robimy nitkę normalnych Youtuberów, którzy kochają to co robią i robią to dobrze. Pokażmy patoli z tagu fammemma, że #youtube to nie tylko #boxdel #stu #wardega i reszta tych gwiazdek, które żyją z afer. Ja zaczynam Mietek Mietczyński
Komentarz usunięty przez autora
@fledgeling: Nie kreuję się na znawcę muzyki bułgarskiej.
@boss69: Jeśli piszesz o muzyce z danego kraju, to warto mieć szeroki obraz, nie uważasz?:))
@kkb1: Wskaż mi jeden post z bólem dupy na tym koncie, wyzywam cię :) Największy ból dupy to łapią nieuświadomieni muzycznie czyli progrockowcy z tego co zauważyłem.
Komentarz usunięty przez moderatora
king crolimson jednak spełnił swoją misję c:
Komentarz usunięty przez moderatora
@eQuuS: einstürzende neubauten, alva noto, faust, amon duul, peter braumann, can, edgar froese, guru guru, nanu urwerk, et cetera, mosaik, moira, kraftwerk, kraan, wolfgang dauner, apparat, moderat, max richter, pantha du prince, gila, mammut, coroners, passport, night sun, blitzkrieg, neu!, popol vuh, hass, normahl, michael rother, junglubth, the bucks, german oak, baba yaga, eroc, klaus schuzle, SCORPIONS XD
No
co? xD
@boss69: Tak, nie, nie wiem. Tak wygląda twój post
@derponator: no dobra i co to miało za zadanie? znasz scene niemiecka, moge cie dotknac? nie bede sie wypowiadal bo sie nie znam po prostu jesli chodzi o scene niemiecka.