Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +206
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
Mniej uciążliwe nawet od maseczek, bo noszenie maseczki np. podczas wielogodzinnej podróży pociągiem czy pracy przy obsłudze klienta to jednak ciągły odczuwalny dyskomfort.
Szczepienia powinny być obowiązkowe by zmniejszyć ryzyko konieczności stosowania innych, bardziej uciążliwych restrykcji.
@DerMitteleuropaer: co świetnie pokazują kraje z wysokim stopniem zaszczepienia populacji, które jednocześnie wprowadzają coraz większy zamordyzm.
Nie widzę powodu, dla którego miałbym się zaszczepić skoro nie przyczyni się to do zlikwidowania obostrzeń (a wirusa się nie boję więc powód zdrowotny też odpada).
I jak, mogłeś wejść bez maseczki?
W Niemczech byłem tydzień temu, byłem w knajpie, muzeum, wszystko czynne. Te całe jarmarki też były, ale ja nie lubię takich miejsc, to omijałem.
I jak, mogłeś wejść bez maseczki?
@Lewacka_zydokomuna: Nie jest spoko. Wszystko.
@Lewacka_zydokomuna: https://www.wykop.pl/wpis/62593609/ten-komentarz-zginal-gdzies-w-czelusciach-jakiejs-/
Masz, poczytaj sobie czemu nie. Tylko uważaj bo trochę trudnych słów, ale wierzę, że dasz radę ogarnąć.
@Krupier: nie mozna nazwac tego co sie dzieje segregacja, bo jako nieszczep nie masz alternatywy tylko jestes wykluczony, a wiec jest to po prostu dyskryminacja. Jakbys mial wagon w tramwaju dla nieszczepow albo oddzielne wejscie i taka sama usluge
@Arbuzbezpestkowy: w sumie racja.
@DerMitteleuropaer: Wiesz, idąc tym tropem, s---------o jest najlepszym sposobem na walkę z głodem na świecie.