Wpis z mikrobloga

• 0
@krabar na czas w ogóle nie patrzę. Godziny bez płyty navi nie przestawię (albo po prostu nie wiem jak) a nie widzi mi się o północy odpinać aku żeby mieć zegarek... Czasem sam się ustawia chyba wg GPS ale to tak raz na ruski rok. Przymykam oko na jakieś checki czy błędy VSA bo to stara k---a jest...
  • Odpowiedz
masz wilgoć w aucie

@Marshall1337: g---o prawda, w każdej Hondzie jest to samo - szyby zamarzają od środka nawet w nowych Civicach i nie jest to kwestia mokrych dywaników itp.
  • Odpowiedz
  • 0
@Heady1991 panie, nie włączyłem się nawet do ruchu. Zdjęcie zrobiłem w nieodpowiednim momencie bo pan przede mną akurat parkował o wygląda to tak jakbym stał na światłach albo gdzies. Jak oskrobałem od wewnątrz zabrałem się za skrobankę z zewnątrz i dopiero odjechałem. Może o jestem p---b ale nie ryzykuję życiem innych ludzi. Bez przesady.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Sleepwalker: protip na przyszłość. Po zaparkowaniu samochodu otwórz bagażnik i wszystkie drzwi na 2 minuty aby przewietrzyć samochód z wilgoci to nazajutrz nie będziesz musiał skrobać szyb od wewnątrz. No chyba że gdzieś się woda dostaje z zewnątrz.
  • Odpowiedz