Aktywne Wpisy
Minieri +492
Życzę każdemu takich somsiadów jak ci moi. Wiedzą że jutro w świeta będę siedział sam w domu (trochę ponad miesiąc od śmierci mamy) i zapukali dziś wieczorem, zaprosili jutro na obiadek, tak o, sami z siebie i nie chcieli przyjąć odmowy kiedy mówiłem że "dam sobie sam radę i nie róbcie sobie kłopotu" a oni że "ty nam zrobisz kłopot jak sam będziesz siedział". Namówili mnie żurkiem bo żurku nigdy nie odmówię
Kanarynka +5
Mirki, przyszłam tu obalić mit o pięknych ukrainkach, które nie dość że gotują, piorą i sprzątają to jeszcze absolutnie nie chcą waszych pieniędzy. To takie idealne szare myszki xD
Otóż... zmieniłam branże, pracuję w salonie beauty a ta jest przesiąknięta, niestety, Ukrainkami.
Dlaczego niestety? Bo z nimi ciężko się pracuje. Jeżeli ktoś ma obrąbać innej dupę lub podłożyć świnię to Ukrainka (mi w przeciągu 4 miesięcy kilka razy się to zdarzylo). O
Otóż... zmieniłam branże, pracuję w salonie beauty a ta jest przesiąknięta, niestety, Ukrainkami.
Dlaczego niestety? Bo z nimi ciężko się pracuje. Jeżeli ktoś ma obrąbać innej dupę lub podłożyć świnię to Ukrainka (mi w przeciągu 4 miesięcy kilka razy się to zdarzylo). O
#rap #hiphop #lona #muzyka