Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Dlaczego faceci mają taki duży problem z przyjęciem odmowy? Spotykamy się chyba 8 miesięcy ale zniknęło wow i chciałam grzecznie to zakończyć. Reakcja była nerwowa i tysiące pytań co źle zrobił i przypominanie jak się starał i co zrobił dla mnie a ja powtarzałam że nie chodzi o to bo był ok tylko ja już tego nie czuję.
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle
Nie daje spokoju i jest zdziwiony bo "wszystko układało się pomyślnie i mógł tyle

Przegrywex +22
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

Otóż... zmieniłam branże, pracuję w salonie beauty a ta jest przesiąknięta, niestety, Ukrainkami.
Dlaczego niestety? Bo z nimi ciężko się pracuje. Jeżeli ktoś ma obrąbać innej dupę lub podłożyć świnię to Ukrainka (mi w przeciągu 4 miesięcy kilka razy się to zdarzylo). O dziwo z Polkami nie ma tego problemu, można normalnie pogadać, dogadać się. Ukrainki są jeszcze stereotypowymi kobietami, żyjącymi zgodnie z filozofią: kobieta kobiecie kobietą.
No i najlepsze: co mądrzejsze nie chcą się spotykać z Polakami bo wiedzą że Polacy chcą od nich seksu i obiadków :>
Wolą spotykać się ze swojakami. I uwaga: czy wiecie, że Ukrainki pracują jak za karę? One chcą kogoś z kasą. Kogoś, dzięki komu nie będą musiały robić paznokci I brwi innym. To one chcą chodzić na takie zabiegi i dodatkowo leżeć i pachnieć.
Więc no... lećcie po te swoje Ukrainki które wami Gardzą bo jesteście Polakami. A jeżeli nie macie kasy to gardzą wami bardziej niż rodaczki P0lki :>
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki dla zasięgów #przegryw
hehejj ja lubię Polki zabierz mnie na ranndewwu hehe ale seksu i obiadów to też chcę
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
jak prawdziwy polak
@Kanarynka: nie da się bardziej gardzić nieatrakcyjnym mężczyzną niż robi to p0lka witaminka
@Kanarynka: typowa p0lka