Wpis z mikrobloga

Dobra - niby device dementuje pogłoski o transferze i wyjaśnia swoje ostatnie problemy (prawdopodobnie spowodowane rozstaniem), ale z większą siłą uderza teraz NA i możliwości powrotu duetu stewie2k i autimatic. Dla mnie ten drugi był największą stratą dla CSa, kiedy przeszedł do Valoranta na równi z nitr0. Podobnie jak były gracz liquid ma jednak wrócić i wiele wskazuje na to, że stworzy team razem z brehze, cerq i stewiem. Trenerem zespołu ma zostać malek, nie wiadomo kto będzie 5tym graczem, ale może w pakiecie z malkiem przyjdzie amanek, który ma odejść z G2.
Zresztą macie tu nitkę od neL'a na twitterze https://twitter.com/neLendirekt/status/1473077299310383107 Transfery wyglądają przepotężnie, a nie obejmują szumu jakie wywoła odejście aleksiego i ropza z OG oraz mousesports. Nie wiadomo też co z complexity, które ostatnio chciało kupić skład cph flames, ale ostatecznie zrezygnowali z tego pomysłu. Ponoć padł nawet pomysł stworzenia składu w NA.
Ostatnią rzeczą to cloud9, które miało powrócić do CSa wraz z powrotem LANów. Wydaje mi się, że już do tego wróciliśmy choć nie wszystko będzie grane przed kibicami. Także zobaczymy czy cloud9 dotrzyma słowa
#csgo
  • 3
@vasos: on z presją sobie średnio radzi, jakis wrażliwy, bo co jakiś czas ma bezpieczniki od wewnętrznego szamba wywalone. Pamiętam w Astralis to ogarniali rozpoczynając współpracę z psychologiem. Problem widać jest cykliczny, może ten typ tak ma
@tryvial: też mi się to rzucilo w oczy. Te uderzenia monitora, jakies mega duze jak na niego reakcje. Za czasow dominacji Astralis był jak robot a w NiP stal sie czlowiekiem przewrażliwionym.