nie dziwię. Zwykle mężczyzn desperatów i innych obrzydliwcow jest więcej. Przykro mi poza pieniędzmi nie macie nic do zaoferowania
@konopiapolska: Julka sama siebie się znów wyjaśniałaś xd skąd wy się k---a bierzecie piszecie według waszego niby toku myślenia a jednocześnie pokazujecie swoją głupotę
@harold97: Czy chcesz mi wmówić że jak ktoś jest sparalizowany czy uległ jakiemuś wypadkowi to też powinien zaprzestać wychodzenia z domu tylko dlatego że sami chodzicie i żyjecie jak normalni ludzie idąc dalej twoim i jej tokiem myślenia to pewnie byście otworzyli Auschwitz-Birkenau
@Chybatyxd: Sprowadzasz rozmowę do wyjątków i chwytów erystycznych, nadinterpretujesz to co powiedziałem by pominąć całkowicie sedno mojej wypowiedzi innymi słowy walisz fikoły niczym p0lka xD
@rybsonk: Przecież one robią tam za wabik na napaleńców. Trochę jak takie prostytutki, które mają zabawiać mężczyzn. Kobieta nie jest w stanie/nie musi zapłacić tyle, co mężczyzna by dobrze się bawić
@harold97: Wiedziałem że nie opłaca się pisać z zielonką bo pewnie to mulit konto jakieś różowej tylko z tym problem z tobą jest że źle intepretujesz to co napisałem ale ja nie będę marnował czasu na zielonkę
#przegryw #pieklomezczyzn #takaprawda #logikarozowychpaskow #sylwester #siemianowice
@konopiapolska: Julka sama siebie się znów wyjaśniałaś xd skąd wy się k---a bierzecie piszecie według waszego niby toku myślenia a jednocześnie pokazujecie swoją głupotę
wyglądu nie mamy a to jedyne co się liczy
innymi słowy
walisz fikoły niczym p0lka xD
@Chybatyxd: popierasz feministki i ich postulaty?
Pewnie śpią po maratonie bicia Niemca.