Wpis z mikrobloga

#fut Witam
Grał ktoś może Casemiro różową kartą 90? Jakie macie opinie bo się zastanawiam nad kupnem na ŚPD.Dzięki.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zygmunt921992: Grałem jakiś miesiąc temu. Straszny ślimak i straszne drewno, chociaż ma p-----------e z dystansu (bo dostał chyba spory upgrade właśnie do strzałów).

Mi osobiście się grało słabo i dałem sobie ostatecznie spokój.
  • Odpowiedz
@Zygmunt921992: Każdego najlepiej sprawdzić własnoręcznie, bo moja opinia może mieć się nijak do tego jak będzie chodził w Twoich rękach :) Aktualnie chodzi po +/- 40k, więc od biedy możesz wypróbować jak będziesz miał fundusz i najwyżej sprzedać, nie powinieneś być wiele stratny.

Po prostu już miesiąc temu te jego 70 tempa było przynajmniej dla mnie mega odczuwalne. No i kariery u mnie długiej nie zrobił :)
  • Odpowiedz
@Zygmunt921992: ja gram nadal Rulebreakerem, faktycznie momentami brakuje tempa dlatego dobrze go sparować z kimś kto jest szybki. Odbiory ma bardzo dobre, ale faktycznie chyba złoty miał lepsze, no ale kolorowa wersja ładnie w składzie Realu wygląda :D zmieniłem na ostatnią LW na Delaneya z ciekawości i dramat w porównaniu do Casemiro, za 40k polecam przetestować
  • Odpowiedz
Kupiłem zagrałem w tej chwili 13 meczy.Jestem mile zaskoczony.Swietne strzały z dystansu i piekielnie dobry odbiór.Dałem cień żeby podbić troszkę tempo.Nie będę ściemniał jest to odczuwalne,ale nie ma tragedia.Podsumowując.Jeatem zadowolony
  • Odpowiedz