Aktywne Wpisy
iquiet +78
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś
magdalena-gaska +197
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Fajny te portal, taki nie za obiektywny. Białek tylko nie zapomnij prosić użytkowników o wsparcie jak znowu będzie wychodziło kolejne ACTA.
Przecież Wy jesteście przykładem obiektywizmu i pluarizmu.
Swoją drogą nie wyobrażam sobie jak nijakie trzeba mieć życie żeby całymi dniami siedzieć z ręką w spodniach na discordzie i czekać na znalezisko które można zakopać. Ci ludzie naprawdę mają problemy.
#neuropa
#4konserwy
#bekazlewactwa
@Razzish: Panie, my to nawet w kongresie USA jesteśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Razzish: Każdy kto wiedział jak sprawdzić KRS wiedział o tym doskonale, jeden układ, ręka rękę myje.
@Razzish: No na bank tak to wygląda XD.
@Razzish: Jakby to było coś nowego. Już przy którymś wcześniejszym wycieku screenów z neuropkowego Discorda było widać że mają kanał "pogadajzmode". Ludzie wchodzili tam i pytali o coś, np. "Czy konserwy to banda frajerów?", wówczas przychodził Michał albo Ania i odpowiadali "Oczywiście, jak najbardziej, jeszcze jak".
Jest ten Lurker który wiadomo że jest prawicowy i raczej nikt nie ma co do tego wątpliwości
Jest też Reddit, który jest lewicowy i też raczej nikt nie ma z tym problemu.
I nagle pojawia się wykop, który reklamuje się jak apolityczny, tworzony tylko przez użytkowników a wyszło że członkowie zarządu gloryfikują jedną stronę,
A co do zmiany to tak, nie podoba mi się podejście zarządu, ale nie ma co się oszukiwać że istnieje alternatywa dla tego