Aktywne Wpisy
SaintWykopek +38
To jest wątek, w którym wrzucamy osoby, które kiedyś miały na wykopie swoje pięć minut, a potem zniknęły i już nie mają. Na początek blvckdozen - niektórym użytkownikom przeszkadzało, że ta dziewczyna publikuje swoje zdjęcia. Zachęcam do wrzucania dawnych wykopkowych atencjuszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
#heheszki #nocnazmiana #wykopoweglupiezabawy
Vampirr +29
Jak byłem mały nie lubiłem się uczyć, grałem w komputer i w strachu nasłuchiwałem czy mama nie idzie sprawdzić czy sie uczę. Dziś mam stany lękowe nasł#!$%@? nawet o 4 w nocy czy ktoś nie idzie i nie będzie się darł na mnie że robię coś źle. Nie potrafię funkcjonować w domu w ciągu dnia.
Obecnie mieszkam z dwoma współlokatorami i jak tylko ktoś chodzi po pokoju i słyszę to przez ściany
Obecnie mieszkam z dwoma współlokatorami i jak tylko ktoś chodzi po pokoju i słyszę to przez ściany
#wiedzmin
Brak zgodności z książkami boli, zwłaszcza fanów, ale oczywiście lepiej mieć to w dupie. Serial łączą z sagą tylko imiona bohaterów, a ogólny poziom tego "dzieła" to dno, bo inaczej tego się określić nie da.
Począwszy od doboru aktorów, gdzie praktycznie żaden nie pasuje do granej przez siebie roli, przez słaby
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale do sedna, serial udało mi się obejrzeć przy drugim podejściu. Podobał mi się, ale fakt ja nie miałem
@WOiOwnik: tylko weź pod uwagę, że w momencie, w którym serial jest teraz to ciri jest właśnie "małym wypłoszem", a cosplayerki trzaskały ciri młodą seksowną kobietkę z gier :P.
@LegoBatmanRules: a mi się podoba gra aktorska, pasują do swoich ról, scenariusz jest dobry, oświetlenie i scenografia też, charakteryzacji Ciri nic nie zarzucę, aktorzy grają dobrze.
@WOiOwnik: tylko weź pod uwagę, że w momencie, w którym serial jest teraz to ciri jest właśnie "małym wypłoszem", a cosplayerki trzaskały ciri młodą seksowną kobietkę z gier :P.
@Yahoo_: Masz w sumie racje Mirku ( ͡° ʖ̯ ͡°