Wpis z mikrobloga

Mireczki, co myślicie o takim składzie? Brakuje mi jakieś 40k więc pewnie po weekendzie udałoby się uzbierać brakujące coinsy.

W komentarzu wrzucam obecny skład.

In game gram formacją taką jak w komentarzu zmieniam tylko pozycję, chciałbym przy niej zostać bo najbardziej mi odpowiada.
#fut
tyszcz - Mireczki, co myślicie o takim składzie? Brakuje mi jakieś 40k więc pewnie po...

źródło: comment_1639906687JAPOlaqGEOPrwFpS02bFf1.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tyszcz: szczerze - dla fanu i z chęci pogrania Robertem, ok. Ale in game Lewy i Sabitzer to nie najlepszy wybór. Sow nie grałem, więc nie wiem, ale 3* sztuczek nie wróży dobrze. No i wywalenie Kante ze składu to s---------o xD
  • Odpowiedz
@syjam007: Myślałem o Sow za Kante na SPD z wytycznymi zostawania z tyłu. To w takim wypadku pewnie zostawie jak jest i będę zbierał na zastępstwo za Fekira, Pogbe i Benka, za Hernandeza jest już Mendy.
  • Odpowiedz
  • 0
@kamroz: Fajne ułożenie ale tbh nie lubie grać skrzydłami, dużo bardziej in game lubie 41212, myślisz, ze wtedy mogę ustawic to Benzema z Dembele na N, Bamba SPO, Draxler Claude SP i Kante SPD?
  • Odpowiedz
@syjam007: @tyszcz: a ja Sow grałem i jeżeli ktoś poświęcił 2 minuty, żeby się o nim czegoś dowiedzieć to się dowie, że taki Kante może mu polerować, inna liga kompletnie
  • Odpowiedz