Wpis z mikrobloga

@StaryWedrowiec: oddali do "użytku" chyba z miesiąc temu?
@wioslarz-umyslow: nie, nie spodziewałem się takiego odzewu, a wrzuciłem to raczej w formie śmieszków. Jutro nad tym usiądę. Dzięki!
@Naturmensch: Kotek Wrocek approved :D
@WolfSky: pojęcia nie mam, fakt że ktoś pomyślał iż krasnal na skateparku będzie dobrym pomysłem już zakrawa o absurd
  • Odpowiedz
@Pawelvk: kolejny zajebisty pomysl tego chorego magistratu we Wro. Ktory kretyn to zaklepal to glowa boli. Ale jeden zaklepal, a 5 innych nie powiedzialo, ze to kretynski pomysl i powstalo
  • Odpowiedz
@Pawelvk: każda papuga weżmie chętnie taką sprawę wypadku deskorolkowca na krasnalu. Szpeczące blizny po ranach szarpanych na twarzy u dziecka, uuu. Odszkodowania mogą iśc w setki tysięcy zł.
  • Odpowiedz
Jako deskorolkarz powiem tylko, że Krasnal może pełnić funkcje prze skokową jak np. imitacje hydrantów na skateparku. Na zdjęciu stoi idealnie między kątami piramidy, czyli dla osoby jeżdżącej wiadome jest że chodzi o przeskoki nad nim. Z komentarzy wynika, że żadna osoba nie ma zielonego pojęcia o elementach skateparkowych ani o możliwościach użytkowych. Zajmijcie się swoim parszywym charakterem i pracą nad nim, a nie komentowaniem czegoś na czym się nie znacie. To
  • Odpowiedz
@Pawelvk: Techramps na bank nie miał krasnala w projekcie. Musiał się tam znalesc po oddaniu skateparku do użytku. Pośle im co tam się odjaniepawla bo jakis bombelek na pedałnodze sie tam zabije a wtedy sie dobiorą do PZSW
  • Odpowiedz