Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@ayyy_lmao: a ktoś inny pójdzie o krok dalej i będzie prowadził krucjatę przeciwko fanom "swobodnego oddawania się ze wzajemną przyjemnością". Ja uważam, że nie mnie oceniać, co ludzie robią ze swoim życiem, choć chyba byłbym za tym, żeby jakoś tagować treści związane ze sponsoringiem czy prostytucją, bo to już się robi męczące
@Kaczkoman: to najlepiej niech żaden nie chwali się, że nie wie któremu się sprzedać, albo niech nikt nie pisze że z tym spał wczoraj, a z tym będzie jutro. Ani to smaczne, ani to mądre, bo potem jest typowa sytuacja, że ten ktoś z wątpliwą reputacją, nazywa się k*rwą i nic z tego nie robi. A jak ktoś inny go nazwie k*rwą, to się śmiertelnie obraża. Gdzie tu sens, gdzie logika.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lolo1: akurat się zgadzam z nim. Nie zgrywajcie takich cnotliwych zuzannek.
Część na tagu chciałaby przeleciec wszystko co się rusza. Inna chciałaby seksu z przypadkowymi ludźmi. A jeszcze inni chca się oddawać za kasę.
Kogoś krzywdzą tym? No to sorry. Czym się #!$%@? różnicie w tym wypadku od tych prawicowych zjebow co uważaja gejów za zło tego swiafa bo demoralizacja?
@pure_function: na razie jestem za stary na twinka i za młody na tatusia xd. Może gdy będę częściej chodził na siłownię to będę hunkiem xd. Co prawda wyglądam młodo, bo @ghfkf twierdzi że raczej 18 niż 28, ale nie zamierzam oszukiwać z wiekiem. Jak ktoś z powodu mojego wieku będzie czuł obrzydzenie, to trudno. Czas jednakowo płynie, tylko z niektórymi łagodniej się obchodzi.