Aktywne Wpisy
insystem +273
Mirki, pijcie ze mną kompot. Wczoraj odebrałem nowe autko z salonu!
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Cztery lata temu odebrałem z salonu Dacię Duster, pozostałem wierny marce i wybrałem Joggera.
#chwalesie #samochody #dacia
@francuskie
Megasuper +498
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia
https://www.audiofanatyk.pl/recenzja-ifi-audio-zen-dac-i-zen-blue/
Moim zdaniem to fiio nie pasuje do K702, a czemu to tu kolega napisał. Ifi Zen w zestawie powinien mieć kabel USB, on będzie też zasilał urządzenie z komputera. Nie potrzebujesz więcej kabli jeśli masz w jednym urządzeniu DAC i AMP.
@Drmscape2: @PL__IronMan__PL: używałem długo K712 (które grają trochę inaczej, ale dalej bardzo blisko) z FiiO i było "ok". Jak chodzi o detal, czy przestrzeń, było ok - ale zupełnie nie miały dołu
Zmieniłem źródło. Najpierw przyzwoita dźwiękówka jak Strix Raid, dalej lipa. Później próbowałem różnych chińskich daców/ampów bo może to specyfika urządzenia - dalej słabo. Na końcu podłączyłem je do
@Atreyu: 2x droższy i całkowicie przezroczysty tor. Tak jak wspomniałem, te AKG potrzebują ocieplenia ze strony źródła jeśli ktoś nie lubi analitycznego brzmienia. To absolutnie nie jest zarzut w stronę stacka e30+l30. Można, a nawet trzeba też korzystać z EQ. Tu są wyniki pomiaru i proponowane EQ dla K712. Na stronie tego projektu są takie
@Drmscape2: Nie dałem linka
To nie tak że grają analitycznie w sensie studyjnie, bo tam w ogóle nie ma dołu nawet w miejscach gdzie w piosence powinien być. Za przykład dam o 1/3 droższe Sundary, to co
@Atreyu: Dla mnie to jest najważniejsze w moich AKG 702. Nie czuję, że mam na łbie, a scena jest niespotykana nawet w 2-3 krotnie droższych konstrukcjach, choćby we wspomnianych Sundarach. Po otwarciu bassportów basu jest w sam raz dla mnie, choć nie schodzi nisko, ale dzięki temu się nie rozlewa na inne pasma, co doskonale widać po pomiarach. W K712 pewnie też by