Aktywne Wpisy
Atreyu +120
Jeżeli Ukrainiec, bez znajomości języka lub znający go w minimalnym stopniu, bez wykształcenia i bez znajomości zabiera wam pracę, to:
#oswiadczenie #takaprawda #pracbaza #niedzielawieczur #ukraina
#oswiadczenie #takaprawda #pracbaza #niedzielawieczur #ukraina
Kasahara +40
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
mozna normalnie wejsc bez zadnego dowodu szczepien? (kurde az dziwnie sie czuje jak to pisze xD)
mozna zarezerwowac sobie miejsce w kinie na fejkowe dane?
#koronawirus #kino #multikino #cinemacity
Komentarz usunięty przez moderatora
Multikino ma część miejsc wydzielonych tylko dla zaszczepionych na podstawie oświadczenia ustnego. Większość jest dostępna normalnie.
Chyba od dziś nie ma konsumpcji w kinie.