Aktywne Wpisy

lukasz-sumo +60
Hejka Mirki
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#

#oswiadczenie #takaprawda #pracbaza #niedzielawieczur #ukraina
Róbcie tak dalej.
Komentarz usunięty przez autora
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: W dupie byłeś gówno widziałeś trollu ruski.
Takie bzdury piszesz odklejone od rzeczywistości, że człowiek się zastanawia czy wgl w Polsce kiedykolwiek byłeś.
@BayzedMan: u mnie w pracy (#uk) pojawiło się trzech czy czterech Ukraińców. Normalni ludzie, tacy jak Polacy
Poamgam im to tam to tu, a oni pomagają mi np ostatnio postawiliśmy sheda w moim ogródku i nikt nic nie chciał w zamian xD
@BayzedMan: nie wiedziałem, że warmińsko-mazurskie należy do Ukrainy hmm ????
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna:
Zabawne, jak 8 lat rządów pisiorów "was" ośmieliło.
Nie, to nie jest "nasza" wina, że robicie za najniższą (albo i nie) w fabryce azbestu, ani Ukraińców. Nie róbcie z siebie ofiar bo nimi nie jesteście. W Polsce od 70 lat istnieje darmowa edukacja i jeśli ktoś nie zdobył przynajmniej rzemieślniczego wykształcenia, które w całej masie przypadków pozwala na wysokie, albo nawet bardzo wysokie dochody (w połączeniu z
@BayzedMan: gdzie?
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: z biednych i z grubych się należy śmiać. Przecież w 2023 roku jak jest się biednym to tylko siebie można za to winić xD
@morgiel: o nie! coś naturalnego dla całej populacji xD
@BayzedMan: XD. Ty nawet nie udajesz że umiesz po polsku pisać. "konkurencji" "warmińsko mazurskim" - chyba chciałeś powiedziec "w obwodzie charkowskim"
@Atreyu: tak. Wszyscy powinni być programistami 35k, co nie? Wcale tu nie chodzi o tych zwykłych, przeciętnych Januszu 55+ którzy muszą z nimi konkurować.