Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +151
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
WielkiNos +226
juleczka w związku małżeńskim poszukuje kolegi do spotkań żeby porozmawiać przy whisky i potańczyć.
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
czy to że #4konserwy zrobią nawet z ich największej kompromitacji - sukces.
Żeby nie głosować na tą bande klaunów już nawet nie trzeba słuchać tych polityków, wystarczy poczytać co piszą ich wyborcy ¯\_(ツ)_/¯
#neuropa #bekazprawakow #konfedepis #bekazkonfederacji #partiamem #podatki #sejm #wybory #polityka
@NoJakNieJakTak: szczerze można to powiedzieć o każdej partii w polsce xD, mujkrajtakipienky.jpg
@NoJakNieJakTak: Może dlatego się znalazła że ludzie zauważają że nie ma już na kogo głosować? Poparcie ciągle systematycznie z trendem rośnie.
@slapdash
Przeciwnie, cały czas #neuropa nad tym ujada. Pokażcie mi liberalną obyczajowo i gospodarczo partię, która odniosła w Polsce sukces - uprzedzam, żadna michnikowszczyzna się nie liczy. Jak macie problem z Konfederacją, to na nią nie głosujcie i tyle - ja nie zamierzam również tego robić, ponieważ zapoznałem się z programem RN i Korony, ale nie smęcę non stop, że endecy i konserwy deklarujący się od początku
Konserwatywny - liberał to prawicowy OKSYMORON w przypadku tej parti mem
(https://pl.wikipedia.org/wiki/Konserwatywny_liberalizm)
@NoJakNieJakTak: Gospodarka, a nie opowieści do straszenia dzieci. Póki co, to się system wali.