Wpis z mikrobloga

Nie wiem co jest bardziej tragiczne, to że #konfederacja nie powinna znaleźć się w sejmie a w nim jest
czy to że #4konserwy zrobią nawet z ich największej kompromitacji - sukces.

Żeby nie głosować na tą bande klaunów już nawet nie trzeba słuchać tych polityków, wystarczy poczytać co piszą ich wyborcy ¯\_(ツ)_/¯

#neuropa #bekazprawakow #konfedepis #bekazkonfederacji #partiamem #podatki #sejm #wybory #polityka
N.....k - Nie wiem co jest bardziej tragiczne, to że #konfederacja nie powinna znaleź...

źródło: comment_1639511031Hr4IHk3EMAgq3Oag760kZM.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak Najbardziej tragiczne jest to, że "liberalne" popłuczyny, które i tak koniec końców grzecznie zagłosują na tuskoidów nie potrafią zrozumieć, że Korwin to prawicowy światopoglądowo wolnorynkowiec, a RN i Korona tylko do pewnego stopnia akceptują kapitalizm. Żadna z tych partii nigdy nie pretendowała do bycia liberalną obyczajowo.
  • Odpowiedz
Żeby nie głosować na tą bande klaunów już nawet nie trzeba słuchać tych polityków, wystarczy poczytać co piszą ich wyborcy

@NoJakNieJakTak: szczerze można to powiedzieć o każdej partii w polsce xD, mujkrajtakipienky.jpg
  • Odpowiedz
Nie wiem co jest bardziej tragiczne, to że #konfederacja nie powinna znaleźć się w sejmie a w nim jest

@NoJakNieJakTak: Może dlatego się znalazła że ludzie zauważają że nie ma już na kogo głosować? Poparcie ciągle systematycznie z trendem rośnie.
  • Odpowiedz
@NoJakNieJakTak
@slapdash
Przeciwnie, cały czas #neuropa nad tym ujada. Pokażcie mi liberalną obyczajowo i gospodarczo partię, która odniosła w Polsce sukces - uprzedzam, żadna michnikowszczyzna się nie liczy. Jak macie problem z Konfederacją, to na nią nie głosujcie i tyle - ja nie zamierzam również tego robić, ponieważ zapoznałem się z programem RN i Korony, ale nie smęcę non stop, że endecy i konserwy deklarujący się od początku
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: jest tylko jeden mały problem, Kompromitacja nie ma programu gospodarczego i nigdy nie miała - cały ich żywot opiera się na tym że od czasu do czasu powiedzą NISKIE PODATKI a potem to już zamordyzm na pełnej kur**e :)
  • Odpowiedz
@softparadise: teraz po tylu latach tragedii to jak nie ukaże się jakaś nowa bardzo szybko rosnąca w obu aspektach wolnościowa partia to zagłosuje na PO żeby wszystko wróciło do stanu z przed PiSu bo jest to logiczne i zadowalające rozwiązanie.
  • Odpowiedz