Aktywne Wpisy
glider05 +956
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Juliusz-Banioski +76
#mecz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Oczywiście są wśród nas i normalni ludzie do nich nie adresuję wpisu.
@Miszcz_Joda
#kredythipoteczny #nieruchomosci #kredyt #stopyprocentowe
Przez ta nagonke w artykulach sponsorowanych przez kryptodeweloperow i przede wszystkim ludzi, ktorzy wpadli w spirale nienawisci do oszczedzajacych, ktorzy nie zyja ponad stan jak oni, czulem sie codziennie atakowany do tego stopnia, ze dostalem jednej nocy paralizu sennego, w ktorym z TVNu 24 BIS wyszedl sam Bartosz Turek - Główny analityk w HRE Investments. Stanal przy moim lozku i zaczal mi
@szypko: panie boziu spraw aby stopy procentowe byly do końca świata zerowe żeby mi inflacja kredyt spłaciła i żeby się oszczędzający zesrali.
Widzę toksyczne zachowania po obydwu stronach - zarówno ciułaczy jak i "kredyciarzy". Nie ma co tego rozkminiać - każdy zachowuje się w sposób w jaki ma poukladane wartości
Wyleczyłem się z tego dzięki mądrym ludziom wokół mnie. W innym wypadku pewnie robiłbym to do końca życia (!)
Biorą bez głowy c--j wie ile. A spróbuj zebrać na wkład własny to ceny rosną i musisz wyzszy kredyt.
A oszczędności topnieją. 8% w rok j--------e jedna pensja w------a w błoto.
1 miesiąc pracy za darmo