Wpis z mikrobloga

WTF? O co chodzi z allegro one elektrozwroty? Allegro chce ode mnie za darmo dzialajacy sprzet zeby go zutylizowac, zamiast sprzedac go normalnie za posrednictwem allegro? Probowalem znalezc jakies korzysci dla mnie ale mozg mi sie zagotowal i nie znalazlem.

#allegro #cebuladeals
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nemayu: W ramach Akcji Promocyjnej możliwe jest wyłącznie przesłanie sprawnego, kompletnego urządzenia elektrycznego lub elektronicznego mieszczącego się w ramach kategorii wskazanych w załączniku nr 1 do Regulaminu, na zdefiniowany adres MB Recycling.
raczej nic nie naprawiaja
  • Odpowiedz
@Nemayu: ale to nie do mnie tak. Do mnie nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
napisali, ze dostalem upominek i kod promocyjny. Mysle sobie zajebiscie beda hajsy a tu takie cos. Poprostu w glowie mi sie to nie miesci, ze serwis ktory zajmuje sie sprzedaza takich sprzetow chce je od uzytkownika za darmo i nic za to nie daje
  • Odpowiedz
ale jak to jest dzialajacy sprzet to mogles go sprzedac a nie utylizowac- tak samo bez kombinacji

@pilkarskiswir:
no nie, sprzedaż to kombinacja większa niż odesłanie

najpierw wystaw, opisz, użeraj się z potencjalnymi
  • Odpowiedz
@PanKracy582: tak samo go moge wyrzucic do elektrosmieci i nie potrzebuje zadnych kodow promocyjnych. I jeszcze groza, ze jak nie bedzie dzialal albo cos im sie nie spodoba to moga odeslac na twoj koszt. To gdzie jest wiecej kombinowania?
  • Odpowiedz
@PanKracy582: ty myslisz, ze jak cos trafia na elektrosmieci to wszystko jest niszczone i nikt nie bierze sobie dzialajacych sprzetow czy czesci? W regulaminie allegro nic nie ma co z tym robia wiec nie wiem dlaczego zakladasz, ze sa bardziej eko
  • Odpowiedz
ty myslisz, ze jak cos trafia na elektrosmieci to wszystko jest niszczone i nikt nie bierze sobie dzialajacych sprzetow czy czesci?

@pilkarskiswir:
mniej więcej tak to wygląda, a co?

W regulaminie allegro nic nie ma co z tym robia wiec nie wiem dlaczego zakladasz, ze sa
  • Odpowiedz
@pilkarskiswir: wiele osób ma w domu urządzenia elektryczne, z których nie korzysta i nie wie do końca co z nimi zrobić. Nieodpowiednie postępowanie z takim sprzętem to duże zagrożenie dla środowiska. Porzucone elektrosprzęty zawierają szkodliwe substancje takie jak rtęć, azbest czy związki bromu, które mogą się uwolnić i przeniknąć do powietrza, gleby i wód gruntowych. Dlatego zróbmy wszystko by urządzenia elektryczne nie stawały się odpadami i nie trafiały w przypadkowe
  • Odpowiedz