Wpis z mikrobloga

@Ranmaru: wg mnie bardzo fajny, imho niedoceniony pojazd. Szybko strzela, trollowa wieża, dużo zatrzymuje fajna mobilność, działo też przyjemne. Mnie się już znudził, ale to była jedna z tych premek, które wziąłem z nadmiaru kasy i bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Potem zrobiłem sobie linię z drzewka i VIII/IX są super, dycha zawodna.
  • Odpowiedz
@Ranmaru: Jeśli masz w garażu coś w rodzaju 274, Lisa lub SuperPersa, to ja bym se osobiście RAACa darował, jeżeli nie masz, lub nie masz premek w ogóle - no to świetny zakup, bardzo solidny pojazd. Celne działo, z wysoką penetracją na podstawowym pocisku, balansowane przez niską alfę i przeciętny DPM. Fajny pancerz, zwłaszcza na wieży. Mobilność jest OK, dobry zasięg spotowania, ma sporo HP i sporo też waży, więc
  • Odpowiedz
@mnik1: Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, mam ponad 70k Golda premek coś tam też posiadam i tego centka raka będę kupować ponieważ podoba mi się gra na wieżę mimo iż alfa boli to wieża zrobi swoje mam nadzieję :D
  • Odpowiedz
@Ranmaru jeżeli centurionami Ci się tak dobrze gra to i w raku się odnajdziesz. Warto jednak wspomnieć że aż tak dobrze ten czołg nie zarabia, za pestki o alfie 230 płacisz 680 srebra co w porównaniu do np super persa jest bardzo drogo
  • Odpowiedz