Wpis z mikrobloga

Tydzień temu zaprosiłem laskę z roku na spotkanie,które miało odbyć się jutro, wtedy nie dała jasnej odpowiedzi więc zapytałem tu "co kobieta ma na myśli" - dokładnie to ten wpis
Dzisiaj napisałem, żeby dowiedzieć się czy wykręci się(czego się spodziewałem) czy nie, odpowiedź jaką dostałem mnie lekko zaskoczyła, bo nie tyle dostałem odmowę co wręcz zostałem opluty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #randkujzwykopem
t.....s - Tydzień temu zaprosiłem laskę z roku na spotkanie,które miało odbyć się jut...

źródło: comment_1639401792ixcApZ2qG9TtEOaIdtmwIm.jpg

Pobierz
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AusserKontrolle: No odpisała żeby nie płakał, wiec widocznie nie zauważył ze chciała żeby dał jej spokoju? Już ostatni wpis pisała, ze nie wie czy chce się spotkac x d

@Ka4az: no tak, bo mozna krecic ze nie wie, albo pogardliwie by nie płakał, na pewno nie ma nic pomiędzy jak np.. "nie"?

@tepskiteps: olej, zadnych zemst nie planuj i dziekuj ze
  • Odpowiedz
@tepskiteps: Chłopie, ciesz się że uniknąłeś tego pocisku. Spotykanie się z kimś z roku może być problematyczne, a po tym screenie widać że te problemy byłyby jeszcze gorsze niż zazwyczaj. Plus, pokazała od razu jaką jest osobą - nie musiałeś marnować pieniędzy na randki na których udawałaby miłą, żeby tylko przekonać się o tym później. Widzę same zalety :)
  • Odpowiedz
@DarkenSound: Jednak jest coś warte jak op o nie tak zabiega xD
Ewidetnie zobaczyla ze mu zalezy za bardzo, jest zdesperowany. Dlatego go wyśmiała, bo pewnie dostal 10 znaków ze nic z tego. A ten po tygodniu jeszcze sie dopytuje co ze spotkaniem, na ktore sie nie umówili.
  • Odpowiedz
@tepskiteps: Nie badz jak przegrywy z wypoku. Nie placz w internetach, ze jakas typiara nie chce z Toba wyjsc na miasto. Zapytaj inna i tyle.

Wczesniej napisales, ze po “zerwaniu” wypadles z obiegu, chlopie masz 20lat, jeszcze w nim nie byles nawet. xD
Zaloz tindera i nie badz emocjonalna gabka, a bedzie git.
  • Odpowiedz