Aktywne Wpisy
Co mogę jutro przygotować dla mojej dziewczyny, żeby było jej miło ? Oczywiście oprócz stosunku #logikarozowychpaskow #zwiazki
6aesthetic9 +21
mi sie j---e w oczach czy ten pasek odtwarzania na yt sie jakis rozowy zrobił
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Ostatecznie Logan woli sprzedać firmę niż oddać ją pod stery któremuś z dzieci; jednocześnie rodzeństwo Roy z ich podejściem "CEO of Waystar mi się po prostu należy" jest xDDD. W tej grze nikt nie zasługuje na zwycięstwo, wszyscy są chciwymi narcyzami, dodatkowo dzieci Logana są kompletnie skrzywione jego tyranią. Ogląda się ten spektakl doskonale. Do tego wyrachowany ruch Toma na końcu?? Poezja.
""How does it serve my interest?" wypowiedziane przez Gerri to według mnie jedna z najzimniejszych kwestii w tym serialu, a to osiągnięcie, bo jak wszyscy wiemy w Sukcesji było ich mnóstwo. Roman właśnie zdał sobie sprawę jak działa człowiek, który w takim środowisku zdołał utrzymać się u boku władzy przez tyle lat.
@gobi12: Nie wiem czy to zarzut czy po prostu spostrzeżenie. Faktem, jest, że od tysięcy lat dużo się nie zmieniło jeśli chodzi o te sprawy i dlatego lektury omawiane w szkole z punktu widzenia problemów i rozterek człowieka są cały czas aktualne.