Aktywne Wpisy
Michael_MD +748
Mieszkanie w Krakowie na Prądniku czerwonym 65 m2 kosztuje teraz dokładnie tyle samo co mieszkanie na osiedlu przy parku olimpijskim w dwa razy większym Monachium xD. Mieszkanie w Monachium w okolicy terenów zielonych, największego parku i piękna architektura. Mieszkanie w Krakowie ciasno, smród, bród i betonoza jak w Bangladeszu. Trzymajcie się w tej Polsce a zwłaszcza w Krakowie bo wasze średnie zarobki są dokładnie o połowę mniejsze niż średnie w Monachium xD.
fanmarcinamillera +198
Bosak właśnie potwierdził, że Konfa jest za wyjściem z UE . No to słucham Konfiarze, jeżeli nie UE, to do jakiego bloku ma należeć Polska? Odpowiedź w próżni nie wchodzi w grę, bo jest zwyczajnie debilna.
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) #neuropa #4konserwy #kanalzero #konfederacja #polityka
#pytanie #kiciochpyta #przegryw
@LajfIsBjutiful: zastanawiam sie czy stac mnie na kogos z ladniejszym ryjem, choc moj nie jest zbyt piekny i albo pije kolejke na rozped albo splawiam
@LajfIsBjutiful: Zgadzam się, ale uważnie patrzę czy nic nie dosypuje mi do drinka. Piszę w miedzy czasie do kogoś zaufanego, żeby do mnie zadzwonił za 2h, jeżeli nie odbiorę po trzech próbach na przestrzeni piętnastu minut to ma dzwonić na psy, nie chciałbym pójść na organy XD W sumie to nie wiem po co to napisałem skoro takie coś nigdy się nie wydarzy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@OddajButa123: wam chyba internet już mózg wyżarł. Ma trochę więcej makijażu niż jest przyjęte za standard ale poza tym to ładna kobieta.