Aktywne Wpisy
mmmod +22
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +196
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Ja: zapisz to
Baza: ok
Ja: udało sie?
Baza: chyba tak
J: chyba?
B: no jeszcze nie wiem, ale chyba tak... czekam na info od reszty...
....
J: daj mi to co zapisałem
B: yy...
J: ?
B: no bo ktoś zapisał coś z takim samym kluczem na innym node i nie wiem którą wersję mam ci dać... masz wszystkie, wybierz sobie dobrą i zapisz jeszcze raz :))))
I spróbuj tu człowieku zapewnić unikalność :( #programowanie #bazydanych
Jesli to takie kluczowe a klucze nei musza isc dokladnie po kolei moga byc tam dziury, to moze warto na oddzielnej maszynie postawic
Komentarz usunięty przez autora
We wszystkich tego rodzaju przypadkach konczylo sie na przewartosciowaniu zalozen, bo okazywalo sie ze lacznie tworza warunki nei do spelnienia.
Jak