Aktywne Wpisy
DrMagK2 +300
Moje miasto takie piękne XD
Jabby +480
Dwudziestokrotne przebicie❗️
Krótka historia o kościelnej działce, którą kupił Morawicki z żoną⤵️
- W latach 90. Kościoły, m. in. we Wrocławiu, dostawały państwową ziemię rolną - po 15 hektarów na parafię.
- Parafia świętej Elżbiety we Wrocławiu dostała jednak dwa razy więcej- 30 hektarów choć kościół jest jeden, proboszcz jeden i jedna patronka - ale na papierze parafie są dwie: cywilna i wojskowa.
- Jedną z tych ziem za 700 tys. zł
Krótka historia o kościelnej działce, którą kupił Morawicki z żoną⤵️
- W latach 90. Kościoły, m. in. we Wrocławiu, dostawały państwową ziemię rolną - po 15 hektarów na parafię.
- Parafia świętej Elżbiety we Wrocławiu dostała jednak dwa razy więcej- 30 hektarów choć kościół jest jeden, proboszcz jeden i jedna patronka - ale na papierze parafie są dwie: cywilna i wojskowa.
- Jedną z tych ziem za 700 tys. zł
https://www.youtube.com/watch?v=s5b60UekwUI&lc=Ugx5gHa_AEvpoCwaMmB4AaABAg.9Vqo7Enz0DE9Vrart16es4
#francja #youtube #pokazmorde #ciekawostki #podroze
Takie 15 stopni w zimie jest git. Śnieg w ciągu 15 lat widziałem tylko zimą w Alpach
Ale napiszę Ci w skrócie: Mieszkam w Montpellier, zajmuję się szukaniem pracy i sprzedażą na Amazonie, nie znam francuskiego ale się uczę. O tak, są tu przepiękne tereny. Ponad godzinka do granicy z hiszpanią a tylko 3h do Barcelony. To samo tyczy się dojazdu do Nicei i jeszcze ok 2h jazdy dzieli mnie od Alp gdzie są cudowne stoki narciarskie, więc lokalizacja
@piter91r: ale to Ty dzwonisz