Aktywne Wpisy

dan-ok +452
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierz
BlackenedBlue +408

Jest może na wykopie jakiś czarodziej/spec/guru od Kohany, (v.3.2) od 2 h próbuję uruchomić "custom errors handling", wg. tutoriali w dokumentacji nie idzie tego zrobić, wg. internetowych też nie bardzo, najlepszym rozwiązaniem byłby jakiś działający przykład, których akurat Kohanie brakuje.
Konkretniej "odwołuje się do strony błędu wykorzystująć":
throw new HttpException404();
Poza tym to rozwiązanie nadpisuje klasę odpowiedzialną za "exceptions", to proponowane w dokumentacji, polegało na podmiance klasy odpowiedzialnej za sam błąd 404.
application/classes/Kohana/Exception.php
Kod:
Generalnie twoje rozwiązanie byłoby ok gdyby nie brak nagłówka 404, pokombinuje, generalnie muszę mieć możliwość ładowania widoków w sposób taki jak w twoim skrypcie, bo moja 404, jest niestety tłumaczona na różne języki...
Myślę, że może mi to wybaczy, oczywiście, podziękowania należą się @Xianxi i @normanos