@To_The_Moon to podscianowa julka - dbajmy o nomenklaturę i język. 28lat to ostatni dzwonek żeby złapać chada, wiec na jej miejscu nie byłbym taki wybredny. W tym wieku na plecach czuje juz nieświeży oddech wszystkich tych z ktorymi bedzie mogła budować zwiazek po 30.
@haxx: a co to ma do rzeczy? Mój lewacki kumpel z dziarami nosi krzyż na szyi bo to "modne"
Zresztą jak swego czasu dużo ruchałem to te największe k------a miały krzyżyki i chodziły do kościoła co niedzielę. Jedna kiedyś do mnie zadzwoniła i prosiła bym jej mówił sprośne rzeczy bo właśnie robi sobie palcówkę, gdy już doszła to zapytałem co będzie dziś robic (była wtedy niedziela) a ona mówi, że idzie za godzinę do kościoła xD
Więc sugerowanie się krzyżami w uchu pokazuje, że nie masz zbyt dużego doświadczenie i nie znasz kobiet i tego jak ślepo podążają za modą, trendami i ich "charakter" to często jest gra aktorska
@To_The_Moon: nie rozumiem gdzie jest problem. Osoby zaszczepione uważają antyszczepów za idiotów. Osoby niezaszczepione uważają covidowców za idiotów. Normalne jest chyba, że chcesz się spotykać z kimś, z kim dzielisz światopogląd, niezależnie jaki on jest.
Osoby zaszczepione uważają antyszczepów za idiotów. Osoby niezaszczepione uważają covidowców za idiotów. Normalne jest chyba, że chcesz się spotykać z kimś, z kim dzielisz światopogląd, niezależnie jaki on jest.
@j557: mam głęboko czy ktoś jest zaszczepiony czy nie ¯\_(ツ)_/¯ w najbliższym otoczeniu mam zarówno osoby zaszczepione jak i niezaszczepione i nie widzę żeby były na tym polu jakieś konflikty.
@BurzaGrzybStrusJaja: ty serio wierzysz, że z wiekiem kobiety obniżają wymagania, a po 30 to już w ogóle, byle by mu c--j stawał? Zejdź na ziemię, wymagania z wiekiem tylko rosną i już nie tylko wygląd się liczy jak wtedy gdy miała 20 lat, ale do tego dochodzi kasa, wykształcenie, elokwencja, obycie, znajomość języków itd.
@To_The_Moon: Tylko tak to wygląda. Na tinderze jakieś 4 na 5 kobiet to mniej lub bardziej feministki. Czyli wyznają wszystko, co lewicowe. Taka jest niestety rzeczywistość i tego się nie zmieni szybko.
Opis pod spodem oznacza, ze laska nie jest zainteresowana ONS a także osobami niezaszczepionymi.
Jak widać segregacja ludzi idzie zgodnie z planem
#koronawirus #covid19 #lewackalogika #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #redpill #blackpill #zwiazki
Komentarz usunięty przez moderatora
28lat to ostatni dzwonek żeby złapać chada, wiec na jej miejscu nie byłbym taki wybredny. W tym wieku na plecach czuje juz nieświeży oddech wszystkich tych z ktorymi bedzie mogła budować zwiazek po 30.
@adrian-iwanski: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą jak swego czasu dużo ruchałem to te największe k------a miały krzyżyki i chodziły do kościoła co niedzielę.
Jedna kiedyś do mnie zadzwoniła i prosiła bym jej mówił sprośne rzeczy bo właśnie robi sobie palcówkę, gdy już doszła to zapytałem co będzie dziś robic (była wtedy niedziela) a ona mówi, że idzie za godzinę do kościoła xD
Więc sugerowanie się krzyżami w uchu pokazuje, że nie masz zbyt dużego doświadczenie i nie znasz kobiet i tego jak ślepo podążają za modą, trendami i ich "charakter" to często jest gra aktorska
@kamil-mg: to się nazywa g---t, gratuluję
@j557: mam głęboko czy ktoś jest zaszczepiony czy nie ¯\_(ツ)_/¯ w najbliższym otoczeniu mam zarówno osoby zaszczepione jak i niezaszczepione i nie widzę żeby były na tym polu jakieś konflikty.