Wpis z mikrobloga

Z moich obserwacji wynika, że nie mam pojęcia czemu istnieje opinia o tym, ze kazda dziewczyna adorowana jest na portalach randkowych typu tinder. Nie spotkałam się nigdy z takim chamstwem i brakiem poszanowania do kogoś czasu. Podczas kilku miechów korzystania z takowej aplikacji moja samoocena znacznie spadła. Zrozumiałam, że biedni niechciana faceci sami okreslajacy się przegrywami nie spojrzą na dziewczynę poniżej 8/10, ani nie potraktują jej poważnie. (Nie pisze tutaj o chadach bo u nich szans nie mam). Nie wiem o co chodzi, naprawdę jestem taka brzydka, nieciekawa, albo durna. Zawiodłam się szczerze mówiąc na tej aplikacji. Wiem, że to może wyglądać jak wysryw emocjonalny ale trudno #tinder
  • 55
@MrMas: dużo role odgrywa wiek jaki wpisujesz na tinderze oraz to, jakie zdjęcia tam wstawiłaś. Jeżeli zdjęcia są robione kalkulatorem z perspektywy od dupy strony to nawet zwykła pospolita różowa nie będzie miała matchy
@MrMas: to jest tylko twoja perspektywa że wyglądają spoko. Jak mi raz znajoma różowa obczaiła jakie zdjęcia zrobiłem, to aż sie złapała za głowe i powiedziała, że wyglądam na nich 3razy gorzej niż w rzeczywistości, i jestem w stanie uwierzyć że faktycznie , tinder to coś w stylu "sprzedawania swojego produktu", tylko trzeba być dobrym sprzedawcą ( ͡° ͜ʖ ͡°) a ja sobie dałem spokój bo za
@MrMas: Ja tam się nie zgodzę. Jak miałam przez chwile, to autentycznie mogłabym nie robić nic. Nie jestem jakaś ładna, przeciętna po prostu. Zgodzę się z faktem, ze ciężko znaleźć kogoś wartego uwagi, ale myśle, ze to działa w dwie strony i trzeba mieć cierpliwość, żeby tam siedzieć
@Czerwony_jak_WIG20: Nie przesadzaj, chociaz częściowo masz racje. Po zakończeniu dluzszego zwiazku zaczalem uzywac tindera i rzeczywiscie moge stwierdzic po wielu spotkaniach tam, ze materiału na zwiazek ciezko tam szukac. Co innego lozko, dopiero tam zrozumialem jak latwo w dzisiejszych czasach o seks. Jesli jakas łaska jest dlugo na tinderze, to cos bylo z nia nie tak. Jednak co chwile pojawia sie tam nowa twarz i jesli masz farta i akurat z
@MrMas: jak chcesz znaleźć tam kogoś potencjalnie normalnego to najważniejsze jest to, żebyś miała jakiś normalny opis, a jak będzie jeszcze zabawny / intrygujący to szanse rosną ;>
generalnie jak tak używam tindera to dosłownie 95% (jak nie więcej) dziewczyn ma jedną z trzech opcji :
1) 1-3 zdjęcia i brak opisu
2) kilka zdjęć podkreślających figurę, a w opisie podany instagram / snap
3) kilka zdjęć (najczęściej tak jak w